srijeda, 7. kolovoza 2013.

Zatita koze i kose od suncaGotovi ljetni praznici u HR! Vratila sam se kuci pa je vrijeme da vam napisem svoje misljenje o proizvodima iz zadnjeg posta Moj izbor zastite od sunca!


Krenit cu od Sun Ozon sprej za samotamnjenje. Odlucila sam se nasprejati po cijelom tijelu (iako sama ne znam zasto) dva dana prije polaska u HR. Kako sama ne mogu dohvatiti neke djelove tijela zamolila sam svog muzica da me naspreja. Rezultati se vide vec nakon 24 sata. Ujutro kad sam se ustala i vidjela kako je eksperiment sprejanja "uspio", odvalila sam se smijat. Izgledala sam kao zebra, na zalost zaboravila sam se poslikat da podjelim to s vama ali eto dovoljno da znate kako zebra izgleda. 3dana sam bila sarena, iako sam sprej kupila iskljucivo samo za noge, ne ja sam se morala cijela nasprejat, eto mi sada! No pustimo mene zebru, zelim vam reci kako ovaj sprej zaista daje odlicu preplanulu boju i da svakako dobro dode za moje noge koje sporo tamne na suncu. Medutim posto sam imala neobicno iskustvo s ovim proizvodom, odlucila sam ostati i drzati se proizvoda za samotamnjenje u losionu!

Garnier Ambre Solaire je krema u koju sam se ludo zaljubila. Prvo, kada ju nanesem na kozu ona se savrseno upije i ne budem ljepljiva, sto mi je jako bitno jer mrzim taj ljepljivi osjecaj. Drugo, odlicno me stiti od UV zracenja, nisam izgorila ko pile. I trece ne manje bitno, ima sitni shimmer u sebi i to savrseno izgleda kada me sunce obasja ;) Uspjeli smo (nas cetvero) potrosito obje kreme u 9 dana! Imam samo rijeci hvale za ovo zlatno cudo!

Iako na ovoj slici nema ulje za suncanje od Garnier, kupila sam ga na moru isto tako same pohvale. Sa SPF 10 idealno za tamnjenje i zastitu poslje 17 sati i to tek peti dan izlaganja na suncu (barem za mene).

Kiko Dry Oil Hair Sunscreen  Prvi puta sam ga koristila i zadovoljna sam. Svida mi se kako mirisi. Kosa bude mekana nakon nanosenja, medutim smatram da mi je ujedno pomoglo u zastiti tjemena.  Samo kad se sjetim prije kako me znalo tjeme peci nakon izlaganja suncu vjerujem da je ovo odlican proizvod za zastitu istoga. Sto se tice isusivanja kose ne mogu reci da je pomoglo ili ne jer sam svaki dan nakon plaze prala kosu i koristila Balea After sun sampon i ulje.

Balea After Sun sampon i regnerator mmmmm mirise po kokosu. Odlican proizvod, obozavam kada nasamponiram kosu i kad ju ispirem a kosa skripi, s tim odmah znam da sampon nije ostao u kosi i da da je kosa dobro oprana. Malo se manje pjeni ali za zanemarit. 

Nakon svakog pranja kose nanosila sam Balea After Sun ulje. Savrseno glatka kosa, rascesljavanje kose bez imalo muke. Posto nisam ponjela svoj fen (susilo za kosu) bila sam prisiljena koristiti neki stari (koji baca iskre) iz apartmana heheheh... I nakon susenja kose s takvim fenom kosa je i dalje bila mekana, mirisljava :)

Sun Dance gel sa Aloe Verom  Nakon jutarnje (9h) setnje bez zastitne kreme, sunce je ostavilo mali trag na mojim ramenima pa sam upotrijebila ovaj proizvod samo jednom ove godine! Aloe Vera daje jednu sigurnost samim svojim nazivom ali ne mora znaciti ako u nekom proizvodu ima taj sastojak da je proizvod odmah dobar. Meni je za malo onoga sto mi je sunce poklonilo na ramenima pomoglo, medutim stvarno ne znam kako ovaj proizvod djeluje na jace izgorenu kozu.

Sve u svemu, ja sam izuzetno zadovoljna svojim odabirom zastite od sunca. Dame koje jos nisu bile izlozene jakom suncu, a to uskoro planiraju, nadam se da ce vam ovaj post pomoci u odabiru zastite od sunca ;) 

Ljubim vas <3

 


1 komentar: