petak, 1. veljače 2013.

Catrice ruz koji morate imati!Ja sam se zaljubila na prvi pogled a vi!?
 Catrice ruz iz Ultimate Shine kolekcije, rijec je o nijansi 210 Kiss Kiss Hibiskiss. Jedan prekrasan ruz interesantne roza boje s udjelom crvene. 

Vec sam duze vrijeme u fazi kad volim vise ruzeve od sjajila. Najveci razlog je sto ruz nije mastan,  ne razljeva se ispod ruba usana (u vecini slucajeva) i uvjerila sam samu sebe da duze traje i stoji na usnama. 
Mogu reci da sam se obskrbila ruzevima od kako sam pocela biti ovisna o njima. Nekad sam imala sve ukupno 6 ruzeva i tonu sjajila sada je obrnuto. Mogu reci da su ruzevi moj novi fetis.
Ovaj ruz je kremaste teksture, jako lagano se nanosi na usne no pigmentiranost mu je malo slabija ali za zanemarit. Jer kad vidite ovako divan ruz koji vam daje jedan novi izgled i prekrasan sjaj usana jednostavno zaboravite na ovu malu manu. Nakon jela i pica sjaj nestane ali ruz je i dalje na usnama. Hidratantan je i sto je vrlo bitno ne isusuje usne (barem meni). Super se slaze s labelom ili melemom. Jos jedna pozitivna stvar ovog ruza je cijena, kosta samo 40kuna i mislim da je to zaista povoljno za ovako izvrstan ruz. Preporucujem od <3

umjetno svijetlo

dnevno svijetlo

Imate li vi koji Catrice ruž? Dali vas je odusevio kao mene ovaj?
Pusaaa