ponedjeljak, 12. studenoga 2012.

MAX FACTOR FaceFinity All Day Flawless 3IN1

Sta mi se desi!! Dodem u Muller s namjerom da kupim puder, odredeni puder, Max factor 3in1. Nakon sto sam presla pola trgovine i testirala brdo dekorativne kozmetike dodem do police sa Max Factor proizvodima. Krenem testerima mrljat po vratu, malo i po licu. Nadem savrsenu nijansu, zgrabim full size puder i odmah ga stavim u svoju kosaricu!! Sva happy krenem da platim sto sam kupila i sva nestrpljiva da dodem kuci kako bi isprobala svoj novi puder. Dosla kuci, ocistila lice i pocela nanositi svoj NOVI puder kad ono, wtf.... Tamaniji puder od testera, pogledam bocicu ono kriva nijansa :(( :(( Sama sam si kriva nisam provjerila nijansu na orginal puderu. Netko je vjerojatno stavio tester na krivo mjesto i eto sta se desi!! Vjerojatno cu jedan dan otici kupiti onu nijansu pudera koju sam prvobitno htjela!

5 Nijansi koje mozete naci u Hrvatskoj su: -47 Nude
                                                                -55 Beige
                                                                - 75 Golden
                                                                -77 Soft Honey
                                                                - 80 Bronze
    
Sto se tice nijansi u Njemackoj ima ih 4 a to su: -Natural 50
                                                                         -Golden 75
                                                                         -Bronze 80
                                                                         -Caramel 85
Ja trenutno imam Bronze 80... A htjela sam si kupiti Golden 75!



Staklena bocica sa plasticnom crnom pumpicom i plasticnim prozirnim cepom, standardna kolicina 30ml. Super mi je sto su tvornički zaštićeni sa prozirnom folijom, tako da sam sa sigurnoscu kupila nesto sto nitko nije prije mene otvarao i isprobavao. Koristit ga mozete 12mj nakon otvaranja. Cijena je 13 eura a u Hr 99,90 kn (provjerena informacija) ;)



Tekstura pudera je polu gusta jednostavna za nanosenje na lice i ne susi se brzo.Moc prekrivanja je srednje do jako naravno ovisno o sloju nanosenja. Kao sto Max Factor tvrdi da je ovaj proizvod, primer, tekući puder i korektor, 3in1. Prvi sloj je kao funkcija primer (Isto tako osobe koje nemaju nepravilnosti na licu mogu ga koristiti u jednom sloju) a drugi sloj za prekrivanje. Ako zelite dodatno prekriti nepravilnosit na licu kao sto su crvenilo,akne, mozete ga koristiti kao korektor.Slojevi se odlicno povezuju te se divno stapaju s kozom.


 Prvi sloj nanosim prstima a zatim drugi sloj kistom za puder od Sedona Lace 928 (kao Sigmina f80) ili ako zelim prirodniji izgled onda sa Sigminom bockalicom ss187. Nakon nanosenja drugog sloja, puder na zalost oksidira i bude za nijansu tamniji.Na lijevoj strani (na slici) sam koristila Sigma ss187 a na desnoj strani sam koristila svoje prstice kao alat. Odlicno je sto nemam osjecaj tezine na licu i to mislim na dva sloja.

S ljeve strane na slici je puder u dva sloja a s desne u jednom sloju

Nakon 8 sati nosenja puder je i dalje bio na svom mjestu a lice je bilo matirano... Necete dobiti dojam zacementiranog lica već besprijekoran ten. Ovaj puder je idealan osobama sa mjesovitom i masnom kozom. Sto se tice osoba sa suhom kozom lica, preporucujem da prije nanosenja ovog pudera nanesete na lice malo jacu hidratantnu kremu, kako vam nebi puder istakno dodatno suhe djelove lica.Ako zanemarim oksidaciju, mogu potvrditi da ovaj puder zaista radi svoj posao, nudi SPF 20, MAT efekt, savrsen ten, dugotrajnost i odlicno prekrivanje. Cista 5ica !!

Jeste li isprobale ovaj puder, dali vam se svida?
 xoxoxo

4 komentara:

  1. I meni se je isto desilo ljetos,također je neko pomiješao testere,ili je puder stavio na pogrešno mjesto :( Probaj posvijetliti taj puder s nekim drugim koji ti je presvijetao,mada se meni ne čini da ti je nijansa baš pretamna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. UH dobro je, vec sam mislila da se samo meni to moze desit eheheheh...Vec znam koji bi mogla miksat s ovim, Revlon Colorstay! :)
      Hvala na savjetu ;)
      Pa da skuzila sam da na slici ustvari nijansa i nije tako losa i nije tamna.

      Izbriši
  2. Meni je ovaj puder hit za ovo ljetno doba godine!!! Nijansa Bronze 80 je kao izmišljena za moju mješovitu kožu :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam tester za ovaj puder i odličan mi je, baš gledam ovih dana do Dm-a da ga dodam u kolekciju. Isto mislim da je za ljeto odličan jer je dosta lagan. :)

    OdgovoriIzbriši