srijeda, 21. studenoga 2012.

Calvin Klein Ultimate Lip Collection- Delicious Collection


Kao sto se i vidi na slici, ovaj set sam kupila jos u 7 mj. ustvari kupila ga je moja draga prijateljica M. Jedan dan uz kavicu, M mi je pokazivala sto ima novo od dekorative, prvo sto sam primjetila bio je CK ruz koji je bio tako prekrasno roskaste boje. M mi je rekla kako je kupila set CK samo za 100kn u DM-u i to u Varazdinu! Nisam mogla vjerovati, jednostavno sam morala taj dan otici provjeriti dali ima i u Brodskom DM-u. Trazila sam i nisam ih mogla naci (setova je bilo samo sto sam ja corava i tesko mi pitat prodavacicu dali imaju to sto mi treba :P). Nazvala sam frendicu i zamolila ju da mi kupi cim se vrati u VZ. Kad mi je javila da je nasla set ali sa drugom nijansom ruza, nisam oklijevala rekla sam joj da mi kupi! Jedva sam docekala da postar donese (naravno M mi je poslala postom) i da napokon sve isprobam. Kad sam dobila set brzinski sam ga poslikala i krenula sa testiranjem!

CK Delicious Set sadrzi: -  Bubblegum balzam za usne
                                         -  Fuchsia balzam za usne
                                         -  Ethereal ruz za usne
                                         -  Breathless sjajilo za usne


S ljeva: Fuchsia, Bubblegum balzami za usne
Swatch: Fuchsia

Fuchsia izgleda na usnama isto kao i na swatchu, roskasto, malinasto i sjajno ali nikako pretjerano, nekako prirodno i svjeze.
Nisam stavila swatch od Bubblegum, nema potrebe posto je balzam proziran te daje malo sjaja!
Balzami su odlicni, samo sto ih ja rijetko kada koristim! Nisam bas ljubitelj mazalice koje moras prstima mazat po usnama. Ako i posegnem za balzamom to uglavnom bude kad zelim nanjeti na usne nesto prije mat ruza. Super se slazu s ruzem, ne isusuju usne, lagano se nanose, mekane su teksture i imaju slatkast okus.


 CK Ethereal ruz


Swatch mi nije bas nesto uspio. Iako je ova nijansa na swatchu vrlo slicna pravoj, izostavila bi jedino ovaj pretjerani sjaj (to je od blica) i dodala mozda jos malo roskastog tona. Pigmentacija je odlicna, nije potrebno vise puta nanositi ruz da bi se boja vidjela. Ruz je postojan cca 2 sata (kod mene.. inace sam poznata po papanju ruzeva), ne razlije se van ruba, izrazito je kremast i ugodan na usnama. Ne isusuje usne i pre fino mirisi, rekla bi da mirisi po malini, mmm njami. Meni je ovo najdrazi nude ruz koji imam. Koristila sam ga i na klijenticama i sve su zaista bile odusevljene.



Sjajilo isto tako fino mirisi i ima okus po vocnim bombonima, mozda nesto kao bombon od limuna (nikako kiselo). Okus kasnije nestane ili se ja brzo naviknem pa ne osjetim,hm? Koliko god oblizujem usne sjajilo stoji na mjestu i sjaj je cijelo vrijeme prisutan.Tekstura je lagana, fina i nije ljepljiva. Odlicno "sjedne" na usne, nije kao vecina sjajila, ne razljeva se oko usana.. Obozavam ga kombinirati s ruzevima, daje tako lijep sjaj i punocu usnama. Sjajilo je stvarno divno ali ambalaza mi se nikako ne svida, ustvari onaj dio koji koristim za nanosenje sjajila. Nije spuzvica, nije kist.. obicna plastika sa rupicom u sredini. Lagano moram stisnit ambalazu kako ne bi izaslo previse proizvoda. Kada nanosim sjajilo na usne pola sjajila se razmaze oko plastike i to me uzasno zivcira. Kako ne bi ostalo sjajila na plastici uzmem kist za ruz i kistom predem preko plastike kako bi pokupila ostatak sjajila.

Sve u svemu, iako aplikator od sjajila nije bas po mom ukusu, sjajilo je ipak cijelo vrijeme u mom neseseru u rucnoj torbi. Ruz i sjajilo bi definitivno opet kupila.



Dali vam se svida CK set? Dali bi ste ga i vi kupile?

Broj komentara: 11:

  1. sviđa sviđa...boje su baš krasne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidjela sam ovaj set ljetos na Hvaru, ali sam mu se oduprijela momacki! Kasnije mi je bilo tako zao sto ga nisam kupila, a evo i sad je kad vidim ovaj post :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka cast da si se uspjela oduprijeti, ja sam slaba na takve stvari ;)
      Mozda ima jos u DM. Jako puno ljudi cim vide da je CK ni ne pogledaju cijenu tako da vjerujem da tih setova jos ima i da se nisu prodali. Provjeri, ako kupis obavezno javi dojmove :**

      Izbriši
    2. I ja sam, ali sam u tom periodu svasta nesto vec bila nakupovala, pa sam pomislila da mi ovo bas i nije potrebno :) Nazalost, kod nas u BiH ovaj set nikad nije ni stigao, tako da nista od toga :( Idem u Zg za 10-ak dana, pa mozda tamo nadjem i u slucaju da ga kupim, obavezno pisem recenziju! :*

      Izbriši
    3. Neces pozaliti ako kupis :)
      Nadam se skoroj recenziji!!!
      Mokic :**

      Izbriši
  3. sviđa mi se boja ruza i sjajila. koja je cijena seta?

    OdgovoriIzbriši
  4. obozavam CK....ja sam taj ruz jos davno dobila od prijateljice (dok sam jos bila u Brodu) i dugo sam ga imala jer je dosta gust i ne trosi se tako lako....odlicna kolekcija....

    OdgovoriIzbriši
  5. Istina, zaista ga mozes imati dugo :) Joj mene je ova kolekcija oborila s nogu!!
    Zivila si u Brodu ili??

    OdgovoriIzbriši
  6. Imala sam sjajilo u nekoj narančastoj nijansi, iako moje je imalo sitne šljokice u sebi koje ipak nisu grebale usne, ali nisam baš pobornik tih šljokica, i nije mi se svidjela ni ta ljepljiva tekstura, ali baš zbog toga je bio trajniji od ostalih sjajila.

    OdgovoriIzbriši