subota, 25. kolovoza 2012.

GARNIER B.B CREAM

Drage moje dame,
nakon vise od mjesec dana posjedujem b.b kremu koju sam zarko zeljela. Posto mi je uvijek bilo nesto drugo prece kupiti, B.B krema je strpljivo cekala svoj red i napokon je i u mom neseseru.
Kao sto vec sve znate, isto imenih kremica ima od raznih proizvodaca, ali posto je kod nas bila samo GARNIER u ponudi naravno da sam nju kupila. Odlucila sam je koristiti svaki dan tako da je mogu ocijeniti i podjeliti svoje misljenje s vama. Prva b.b krema proizvedena je u Njemackoj nakon toga u dalekoj Koreji. Evo da znate  Beauty pojam B.B kreme je: 

BB krema (Blemish Balm) – multi proizvod: hidratantna krema, puder, sadrži visok zaštitni faktor, podloga, sve u jednom.

  Predimo mi sada na onu sa naslovnice. Vjerujem da znate vec koji je moj tip koze, mjesovita do masna. Kupila sam upravo B.B kremu za taj tip koze i povjerovala u sva s... koja su napisali...

• Uklanjanje sjaja, non stop mat izgled
• Smanjivanje pora i nepravilnosti
• Ujednačavanje tena i postizanje zdravog sjaja
• Hidratacija
• UV zaštita, zaštitni faktor ZF 20

Garnier u B.B CREAM prvi put nudi izrazito upijajući perlit za kontrolu sjaja i viška sebuma, pružajući izgled zvijezde zahvaljujući neobloženim mineralnim pigmentima.
Koža ima savršen mat izgled, a ten je sjajan i ujednačen.




 Znam da ce zvucati brutalno ovo sto cu upravo napisati....
Uklanja da ne kazem sta a ne sjaj, a tek non stop mat pa ja cu se upucat. Vjerovale ili ne ali ja sam uzasno bijesna cim pocnem pricu o ovoj kremi. Mrzim kad se sjajim ko masna tepsija i upravo zbog toga sam jedva cekala da imam nesto sto ce mi rijesit taj problem.
 Ujutro stavim "slavnu" kremu i za dva sata ja izgledam kao da sam se umivala u maslinovom ulju, strasno.
Jedne subote dok sam sminkala malo veci broj djevojaka, bila sam uvijerena da predivno izgledam i da mi lice ne sjaji. Kad sam krenula kuci, sjela u auto i vidjela se u retrovizor, htjela sam vristat.
 Ne znam kako da vam opisem daj "caroban" sjaj na mom celu,obrazima i nosu... Bolje da same zakljucite jer ako ja pocnem uh.... bolje da ja predem na druga rjesenja koje nudi.
Sto se tice pora, imam osjecaj sto god mackala na svoje lice pore ne nestaju. Tako i sa ovom kremom, medutim mogu reci da ne naglasi dodatno pore, to je veliki plus.
 Sto se tice nepravilnosti koze, nemojte ocekivati da ce vam prekriti veliku bobuljicu ili jako crvenilo. Prekriva ustvari gotovo nevidljivu bobuljicu :P. Ujednacavanje tena cete postici samo ako pravilno i brzo nanesete kremu (dolje cete procitati i zasto).
Sto se tice UV zastite mogu reci da funkcionira. Jednom prilikom sam bila cijeli dan vani ali ne direktno na suncu, izgorila su mi ramena (iako sam bila u hladu) ali lice ne. Mogu reci da sam se ugodno iznenadila.
Sto se tice nijansi, postoje samo dvije LIGHT i MEDIUM., ja sam si kupila medium. Kad potamnim lice mi uvijek bude za dvije nijanse svjetlije od tijela, jednostavno nece sunce da me opici po licu. Zato mi odgovara ova nijansa, ujednaci mi ten.
Tekstura proizvoda je uzasno rijetka. Ako ste malo nespretne, gotovo, krema ce biti svugdje samo ne tamo di treba biti, na licu.
Kad sam ju kupila i dosla doma, bilo mi je cudno sto je tako rijetko, pa sam pomislila da nisam kupila kremu kojoj je istekao rok.
Nisam otisla reklamirati, medutim nakon par dana morala sam skoknuti do Bipe po neke sitnice i iskoristila priliku. Dosla sam do police gdje su stajale B.B kreme i otvorila jednu da vidim dali je i ta rijetka kao i moja (znam, nisam to smjela napraviti :S). I ta je bila iste teksture kao moja. Pitala sam frendicu koja ima istu B.B i njena je takoder rijetka. Posto sam citala neke recenzije, pise kako je tekstura gusta, zato mi je bilo cudno kako je moja obrnuto.
Sve u svemu da zakljucim i da vas ne gnjavim vise!! Bit cu naj iskrenija ja sam se uzasno razocarala u ovu kremu, jer sam iskljucivo zeljela da mi rijesi problem sa sjajnom kozom. Stvarno bi bilo vrijeme da izdvojim malo vise love i kupim MISSHA M Perfect Cover BB CreamLioele Beyond the Solution BB Cream ili BRTC Skincare. Iskreno se nadam da se necu razocarati u jednu od ovih navedenih.Javim kad kupim :))
Toliko od mene, napokon hihihihih :))
Ljubim vas od <3





23 komentara:

  1. Probaj Lorealovu Nude Magique BB cream, meni je odlična :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dvoumila sam se izmedu Lorealove i garnierove. Kupila sam ovu zato sto je kao za masnu kozu a ono vraga.... morat cu isprobati lorealovu! tnx ;)

      Izbriši
  2. Uh sad ju definitivno neću kupiti.. :S Imam Lioele i stvarno je ok, ali mogu ti reći da ne matira najbolje. Imaš recenziju na našem blogu. ;) Lexie

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ustvari naj bitnije da mi matira lice ali ocito je tesko naci takvu kremu :(( Morat cu procitati :)) tnx

      Izbriši
  3. imam misshu m perfect cover (nedavno sam pisala o njoj na blogu) i kremica je stvarno odlična, mogu reći da i ove vrućine dosta dobro podnosi... u svakom slučaju, vrijedi probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mislila sam da je ta jedna od najboljih, definitivno ju moram naruciti :))

      Izbriši
  4. to ti je ono hvali te me usta moja! ja nisam nikad kupovala takve kreme i sve se mislim kako ću je uzet kad ono...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidis!!! I ja sam mislila da sam si kupila spas od masnoce ali nazalost sam se prevarila :((

      Izbriši
  5. Ja imam Misshu M Perfect Cover,nijansa 13 i super mi odgovara.Inace također imam mjesovitu do masnu kozu i Missha mi kontrolira nezeljeni sjaj,a ako je matiram s puderom u kamenu,ubijem svaki tracak sjaja (just the way I like it) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno uzimam onda Missha. Dala si mi vjeru da je upravo ta savrsena za mene. tnx :)))

      Izbriši
  6. Nisam još isprobala BB kreme iako puno čitam o njima i baš me privlače. Sad bar znam da ovu neću isprobavati :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene su privlacile ali sam bila ljena narucit s neta pa sam si kupila ovu koju sam odmah imala u svom neseseru, no na zalost razocarala sam se. bolje da sam bila strpljiva sad bi imala sigurno jednu koja bi me odusevila!! :))

      Izbriši
  7. Ja neznam zakaj, al imam fobiju od tih krema od početka, i uopće ne razumijem toliku opsesiju njima :)

    Nikak mi se ne sviđaju i sad napokon čujem nečije loše mišljenje....


    Velika pusaaaaaaaaa <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Miska moja ja sam bas mislila da cu naci sve potrebno u toj kremi, kao sto i nude ali sam se prevarila :(( mozda neka druga bude bolja!! Voljela bi koristiti sto manje puder zato zelim naci neku dobru zamjenu :))
      Love you <3

      Izbriši
  8. Ja koristim Lioele zadovoljna sam imam samo rijeci hvale a za ovo :/
    Geliranje Noktiju Osijek

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo pa to je Koreanska kremica, onda vjerujem da je odlicna :))
      Ma nemogu se ni usporedit, na zalost :/

      Izbriši
  9. evo da napisem par rijeci....nakon dugog razmišljanja kupila sam ovu garnier bb kremu...inace imam pomalo problematicnu kozu,sklonu upalama i mislila sam da takvo nesto nece imati nikakvog ucinka...koza mi je inace ljeti mjesovita, zimi malo suha...tako da sto se tice pudera za lice koristim iskljucivo one namijenjene problematicnoj kozi,kao sto je clinique..medutim,ovom kremom sam odusevljena,postigla je mat izgled,nista se ne sjaji,i sasvim solidno prekriva..odnosno lijepo mi je ujednacila ten,prekrila crvenilo..cak i za mene koja imam nekoliko upalnih procesa na licu trenutno je zadovoljavajuca,jos malo korektora,malo rumenila i odlicno izgleda...tako da,sve zavisi od koze do koze...pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  10. Totalno se slazem s tobom, sve zavisi od koze do koze! Ja nemam problematicnu kozu lica ali zato imam velikih problema sa masnocom.... Lice mi se zaista jako masti i jednostavno mi nije odgovarala oVa bb krema. Zao mi je, da mi je barem pasala bar bi ju sada koristila umjesto pudera. :(
    Drago mi je da tebi odgovara, barem nekome ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Stvarno nije uredu dati sve negativne kritike, a na samom kraju komentara reći kako imaš problema sa masnoćom i da ti krema jednostavno nije odgovarala. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimna, savjetujem ti da jos jednom procitas post od pocetka do kraja sa razumijevanjem ;) Ne znam koliko si upucena ali ova BB krema i je namjenjena za masnu kozu lica, stoga se podrazumijeva da treba smanjiti sjaj i masnocu koze.

      Izbriši
  12. I ja sam ove godine dobila bb garnier kremu, mediuim. Inače moje sjelokupno make up iskustvo sa garnierom je u jednoj riječi - razočaravajuće. Ni krema za lice za sunčanje koju koristim ljeti od evelina(predivna mi je ta marka eveline svaka pohvala) ne sjaji ko ovo čudo bb o kojoj pričamo a imam suhu kožu koju najčešće, nakon mnogo eksperimentiranja sa razno raznim kremicama,mažem običnom plavom niveom.Prekrivanje mrljica, bubuljica i sličnog sa ovom kremom zasigurno nećete postići.Uglavnom, šteta, šteta novca jer to je bačen novac. Nažalost.

    OdgovoriIzbriši