petak, 4. svibnja 2012.

Čisto lice :)

Bokic curke moje!!!
Jedna sam od onih djevojaka kojima je jako bitno da lice njegujem sto je bolje moguce. Sto se preparativne kozmetike tice imam par stvarcica koje koristim i stvarno sam zadovoljna. Ne mogu sad reci kako koristim sve moguce sto postoji, ali ovo sto ja imam smatram da je sasvim dovoljno.

Prvo sto koristim kad se ustanem ili kad idem spavati je moj najdraza pjena za ciscenje lica,
CADEA VERA Face 25+.
Pjena je obogacena ekstratom nara i kiselice, namjenjena je za normalnu i mjesovitu kozu. Cisti kozu od prljavstine, sminke i masnoce. Ekstrat nara intezivno hidratizira kozu. Ekstrat kiselice smanjuje pore i regulira mjesovitu kozu.
Ja sam jednostavno odusevljena s ovom pjenom, lice mi nakon umivanja bude njezno meko i nikako zategnuto. Jednostavno mrzim kad mi je lice kao da sam bila na Face-liftingu nakon umivanja, s ovom pjenom nemam tih problema. Sto se tice smanjenja pora, hm nije bas da su mi pore nestale no s druge strane gledista, nisam kupila ovu pjenu s namjerom da bi smanjila pore vec da nakon umivanje ne cupam lice s noktima zbog svrabezi i zatezanja. Sto se tice ovih 25+, znaci za koju dob je namjenjeno. Mlade dame od 25 do 30 mogu koristiti ovu pjenu. Sto se tice mladeg uzrasta postoji i za njih. Kao sto vidite ova bocica je plavo bjela, za djevojke od 15 do 20 je zeleno bjele boje bocica :). Koliko sam upucena damama iznad 30 je crveno bjele boje bocica!!
 Zakljucujem: Meni je ova pjena savrsenstvo, preporucujem definitivno
Kupila sam u Mulleru, mislim da kosta nekih 20kn (nisam 100% sigurna)



Prvi puta prije nekih 3 god, mama mi je iz njemacke donjela tonik kojeg nisam u pocetku cesto koristila. No nakon nekog vremena valjda sam i ja postala ovisna o ludo detaljnom ciscenju lica, pa mi je taj tonik bio jedan od glavnih alata. Nakon sto sam ga potrosila kupila sam si novi jer iskreno bojala sam se isprobavati nesto novo. Tonik je stvarno odlicno cistio lice i nakon ciscenja koza mi je bila divna i njezna. Tonik za osvježavanje stanica obogaćen je hijaluronskom kiselinom i staničnim aktivatorom za potpunu hidrataciju kože. Izvlačeći nove stanice na površinu, on zaglađuje i osvjetljava kožu. Zakljucak vec pretpostavljate :)
Preporucujem ga definitivno. Kupila sam ga u DM-u i cijena mu je oko 40kn.



Da ne zaboravim imam jos jedan tonik :(((( Mislim da mozete pretpostaviti da sam vec u startu razocarana. Radi se o BALEA toniku za normalnu i mjesovitu kozu. Trudila sam se, stvarno sam se trudila da se sprijateljimo no TESKO. Jednostavno nije za moje lice, samo cu reci da mi lice nakon ciscenja s ovim tonikom bude katastrofalno ljepljivo, ljak. Kao sto kazem za svaki proizvod pa tako i za ovaj, ne mora znaciti da bi vase lice tako primilo ovaj proizvod. Nije bas da cete cuti od mene da ga od srca preporucujem ali eto vama na volju hocete ga isprobati ili ne!!!
Kupila u DM-u kosta oko 16 kn!! Evo slikica


Sto se tice dnevnih kremica, duzi period sam koristila LOREAL TRIPLE ACTIVE DAY namjenjena za normalnu i mjesovitu kozu. Hidratantna zastitna dnevna krema, o kojoj sam bila ovisna cak sam ju koristila i prije spavanja.  Nanošenjem proizvoda pomaže u zaštiti kože od UV zraka. Savršeno i trajno navlaženo lice.Nisam se razocarala u ovu kremu vec sam jednostavno odlucila da si kupim nesto novo i drugacije :)
Kupila sam je u DM-u, kostala je nekih 35kn sa popustom od 15%.
 Preporucujem, stvarno je jedna divna dnevna krema koja vas ne zamasti i jos nesto jako bitno, od nje nisam imala nuspojave kao sto su pristici, suha koza ili tome slicnom. Jednostavno je odgovarala mom tipu koze, koji je mjesovita do masna.
Sto se tice nove kreme koju koristim, reci cu vam dojmove za nekih mjesec dana jer sam ju tek kupila tako da, strpljenja molim hihiihih :))
Samo da kazem radi se o LA ROCHE-POSAY, EFFACLAR MAT, anti-shine, anti-enlarged pores... dolje ce biti slikica :)




Sad nesto o proizvodu za odstranjivanje vodootporne sminke... koristila sam duze vrijeme BALEA dvofazni odstranjivac.Skidanje sminke je bezbolno,njezno i bez puno muke. Sto se tice same teksture proizvoda, jedina mu je mana sto je malkice masniji, ostaje na licu i ne upija se bas lako. Ne ulazi u oci niti iritira podrucije oko ociju, veliki plus zbog toga.
No nedavno sam kupila novi proizvod (meni novi) za vodootpornu sminku, rijec je o MY FACE!
Velika je razlika izmedu ova dva proizvoda. My face me na prvu malo razocarao. Prvi puta kad sam isprobala proizvod prvo sto mi se desilo. Tekucina mi je uletila u oci iako su bile zatvorene, peklo me uzasno. Izbile su mi nekakve tockice crvene oko okica :( Nisam ga od tada koristila, bilo me malo strah. Ne kazem da necu dati novu priliku. Necu reci da je proizvod uzas jer stvarno ga moram dobro prouciti pa tek onda nesto reci. Ali moram spomenuti da je ulje rijede i puno,puno brze se upije u kozu, za razliku od Baleinog odstranjivaca!!
Balea kupljeno u DM (ma da, tko bi rekao hihihi) kosta oko 15kn. Preporucujem
Myface kupljeno u Bipi, kosta 12kn, budem vam javila dali smo se sprijateljili :))





I na kraju nesto sto je vise namjensko hihihi :)) Mramice BALEA za normalnu i mjesovitu kozu. Spas u zadnji cas, je drugo ime za ove meni drage vlazne maramice. U upustvima pise kako koristiti paket, tako da vam necu to pisati (mislim da svatko zna kako se koriste). Dugo ih koristim, odlicno ociste prljavstinu, masnocu sa lica, no one se ujedno mogu koristiti i za tijelo i ruke. Barem ih ja koristim :) Prije tjedan dana sam si kupila paket taman je bilo na akciji, ne znam dali sam si umislila ili kao da stvarno to nisu one maramice koje sam ja nekad koristila. Nakon razmisljanja zakljucila sam da je moguce da mi se lice zasitilo ovih slavnih maramica :(. Nekako su mi pre masne za moje lice, imam osjecaj da nece nikako da se upije u kozu... :((( Morat cu se prisilit da isprobam neke druge, a sve se nadam da si sve umisljam.. ili ne!!!
Kupljeno u DMu kostaju 10kn
Preporucujem jer ne mora znaciti da ce se nekome desiti isto kao i mene!!!

Jao curke moje mislim da je to to, umorna sam kao pas, odviknula sam se ovog sjedenja pred laptopom do 3.
Nadam se da vam je ovaj post  pomoglo barem malo u pronalazenju preparativne kozmetike, koje bi i vama odgovarale.
xoxoxoxoxo love you all :))

2 komentara: