četvrtak, 29. ožujka 2012.

Revlon ColorStay

Drage moje, prvo da vas pozdravim i da vam zahvalim sto pratite moj blogic i naravno moju stranicu na FB. Love you all!!
Kao vecina blogerica i ja sam se odlucila napisati post o najpoznatijoj tekucoj podlozi drogerijskog ranga, Revlon ColorStay! Na mojoj listi tekucih podloga zasigurno i zasluzeno osvojio je prvo mjesto!
ColorStay dolazi u dvije varijante, a to su za normalnu do suhu, te mjesovitu do masnu kozu.
Obje verzije dolaze u 6 nijansi, a mozete ih nabaviti u Irisu (ako me pitate za Slavonski Brod).
 Cijena je 105 kn



 Sto se tice ambalaze ona je staklena, sa crnim plasticnim cepom. Veliki minus je sto nema pumpicu.Po mom misljenje to je veliki propust. S pumpicom je uvijek puno lakse dozirati zeljenu kolicinu tekuceg pudera, a ovako je moguce da ce vam se desiti da cete izliti vise pudera nego sto ste planirale.

Puder koji ja posjedujem je za mjesovitu do masnu kozu u nijansi 180 Sand Beige. Kad sam ga kupila nijansa mi je odgovarala, no sada mi je vec za nijansu svijetliji. Kupila sam ga prije godinu i pol, i dalje radi svoj posao sam sto ga trenutno mjesam s malo tamnijom nijansom kako bi dobila zeljenu nijansu pudera.

U opisu, u verziji za mješovitu i masnu kožu je navedeno da pruža prirodan izgled i osjećaj svježine cijeli dan, sa formulom bez ulja. Postojanost i do 16 sati. Slozila bi se sa  skoro svim navedenim osim sa tim da je postojanost 16 sati. Jer sto se tice podloge, za izrazito masnu kozu definitivno morate nanjeti kvalitetnu bazu te fiksirati s transparentnim puderom ili bilo kojim fiksatorom u spreju te cete tako zaustaviti probijanje sjaja i nezeljene masnoce.
 Bez baze i fiksatora maksimalo ce puder izdrzati oko 6 sati.

Preporucam da kupite puder u varijanti koja bi vama odgovarala jer postoji velika razlika u formulama, definitivno vam nece odgovarati puder koji nije namijenjen vasem tipu koze, naravno da zbog toga necete dobiti zeljeni ucinak.

Sto se tice prekrivanja srednje do jako. Kada nanosite puder na lice, savjetujem da ga nanosite s kistom jer  cete tako sigurno dobiti savrsen rezultat, nikako sa prstima jer se puder jako brzo susi i upija te je moguce da ce vam lice izgledati flekavo. Bolju prekrivenost cete postici tako da nanesete dva tanja sloja, bez brige necete izgledati kao da ste nanjele 10kg pudera :) Postojanost pudera je odlicna i ne klizi s lica.

Meni je ovaj puder odlican, zadovoljna sam postigunutim rezultatima tijekom koristenja na mojim klijenticama (i na samoj sebi :P), one su zadovoljne a to mi je veoma bitno :)
Curke moje, kupite ga necete pozaliti!!!



Broj komentara: 13:

  1. I ja sam pomislila da bih ga rado kupila i opet zaboravim i kupim drugi! Haha, a šta ćeš kada mi mozak ima kapacitet pilića :D
    Definitivno sam čula samo pohvale, a neki su čak rekli da toliko dobro prekriva da je nekad podloga i preteška!
    Definitivno budem kupila i nadam se da ću pogoditi nijansu!<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme sorry sto mi je trebalo malo duze da napisem nesto na tvoj kom. :/
      Odobrim komentar i onda kasnije zaboravim da bi mogla i odgovorit :P Pa ti sad reci ciji mozak ima kapacitet pilica hihihiih
      Nadam se da si ga kupila, ako se ne varam mislim da cak i jesi i da si i post napisala!
      Sorry ako grijesim! <3 <3

      Izbriši
  2. Najbolji puder ikad na svijetu, obožavam ga :)

    Jedina mala mana je što je stvarno težak na licu, istina bog, pokriva predobro, al nakon cijelog dana full ga osjećam....

    I što je najbolje, za cijenu dobivaš i više neg misliš... za razliku od nekih skupljih koji ne vrijede ništa...
    E da, ja imam malo suhu kožu pa koristim takav colorstay :)


    pusaaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato sam ja stalno njuskala, njuskala, trazila i napokon nasla zamjenu za ovaj puder (mislim,ne zauvijek zamjenu)
      MAX FACTOR FaceFinity All Day Flawless 3IN1 odlican je, ima i recenzija na blogu pa skicni slobodno. Mozda ti bude odgovarao po mom opisu ;))) love

      Izbriši
  3. lp mene zanima jel ima u zagrebu za kupit ovaj puder i u kojem dučanu??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ispricavam se sto nisam prije odg na pitanje. Izgubio mi se komentar!! Na zalost ne bih znala, nisam iz ZG :( Sorry

      Izbriši
  4. hej,može savjet,nadam se da nije glupo pitanje :) imam dosta klijenata za šminkanje a naravno razlikuju se boja tena,da li mi možeš preporučiti neku sredinu tj.koju da nijanu uzmem? ili bi trebala baš uzetu jednu svjetliju i drugu tamniju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej, nije glupo pitanje ;) najbolje ti je da imas vise nijansi, ne samo dvije i najbolje mixat pudere do zeljene nijanse :)
      Nadam se dam sam ti barem malo pomogla. ;)

      Izbriši
    2. ja osobno imama 10 razlicitih nijansi i ako niti jedna ne odgovara onda malo mixam :)

      Izbriši
    3. hvala na odgovoru :) odem ja u Muller po taj puder i na kraju se vratim kući sa Estee Lauder double wear :)može se umiksati u bilokoji i odlično prekrije, tako da će revlon doći na red neki drugi puta :)

      Izbriši
    4. Nema na cemu mila!! Ajme i ja si moram uzeti EL tekuci puder, svi su odusevljeni :))

      Izbriši
  5. Imam jako svijetli ten i stvarno mi je uzasno tesko naci puder koji je moje nijanse. Kupila sam od vichya ivory, najsvijetliji koji je bio i katastrofa!! Uvijek mi lice ispadne narandasto ili zuckasto, sto ne dijeluje toliko ne prirodno koliko ja mrzim kad mi je koza takva. Cak su mi i korektori najsvijetlije nijanse pretamni pa izgleda kao da imam mrlje na licu. Rekli su mi da manhattan ima svijetle pudere, ali nista od tog, pre tamno :(. Nasla sam ovaj puder na netu i ne zelim pogrijesit, da mi bude pretaman, jer mi je 100 kn previse dat ponovo za nesto sto me ucini bolesnicom koja ima problema s jetrima. haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej, mogu ti reci da je meni zaista ovaj puder pre svijetal, za hladan je podton koze, a koliko sam skuzila ti bas takvu kozu imas. Ne mogu ti garantirati da ce ti biti savrsen. mozda da si nabavis testere pa ces vidjeti koja ti nijansa naj bolje odgovara. Imam isto tako jeos jedan puder koji je dosta svijetal a radi se o Bourjois flower perfection, ne znam koju nijansu imama posto sam izgubila cep a i slova na bocici su mi se izbrisala... posto taj puder mozes naci u DM i Muller preporucujem ti da odes u jednu od ovih drogerija i testiras puder. Testiraj ga tako da ga naneses na vrat tako ces najbolje vidjeti koja ti nijansa odgovara. Ako slucajno imas nekakav puder kod kuce koji ti odgovara sto se tice nijanse. Ako ga ima za kupiti u ovim drogerijama uzmi taj puder i puder koji zelis kupiti i usporedi nijanse, koja bude naj slicnija nijansi pudera koji ti imas onda vjerujem da neces pogrijesiti ako ga kupis. eto nadam se da sam ti uspjela pomoci u potrazi za idealnim puderom ;)

      Izbriši