nedjelja, 19. veljače 2012.

Moj shopping i pokloni u veljaci!!!

Meni osobno je veljača pa skoro naj draži mjesec u godini!!! zašto?? Postoje tri posebna datuma, a to su 02.02 Moj imendan....07.02 Moj rođendan..... i zadnji ništa manje važan 14.02 Valentinovo!!!! Puno poklončića i ljubavi oko mene :) Mislim da je moje vrijeme slavljenja gotovo što se tiče imendana i rođendana.Ove godine rođendan nisam slavila kao što je običaj kod mene,puno ljudi,slavlje do zore i izlazak.... bio je u mirnijem i kućnom ambijentu, bez puno ljudi. Oni naj bitniji, torta koju sam nakon 27 godina prvi puta sama za sebe napravila (naravno uz pomoć mog muža), picete koje je moja sekica napravila, sokići, par vrsta alkohola za nazdravit mojim godinama i meni, kavica, grickalice i naravno ne smijem zaboraviti kolač koji mi je napravila svekrva :) Dosta o klopi, da se vratimo poklonima... Što se tiče mog muža više ne znam šta mi je kupio za imendan, a što za rođendan, pošto sam ga preduhitrila i sve si sama kupila što mi je bilo potrebno.Nazvala sam ga jedan dan na posao i rekla mu kako je divan i da mi se sviđa novčanik koji mi je kupio,(iako sam si ga sama kupila hihihi) on je samo na to rekao: a da,ajd super drago mi je da ti se sviđa :)) Ostalo što je "on" kupio je naravno šminka :) Slikala sam sve što sam dobila i "sama" si kupila, pa da vidite :)

                                                 ovo su pokloni mog muža :)


                                                kao što vidite na slici poklon, set Dove..moje
                                                   drage prijateljice!!
 
                                                    A ovo je novcanik koji sam sama
                                                           izabrala :)))

    



                                              Na ovoj slici su svi moji make up proizvodi koje
                                                sam dobila na poklon za rožkas :)


Definitivno moram spomenuti poklon koji sam dobila od moje divne prijateljice Anite, koju sam skoro ubila kad sam vidjela o kojem poklonu je rijec. Dala mi je dvije koverte u kojima su bila dva poklon bona za DM po 100 kuna. Tako sam imala mogucnost da si sama izaberem sto zelim i sto mi naj vise treba... :))) Sto se tice moje kume ona me pozorno slusa pa je znala sto treba kupiti, uz proizvod cu navesti nju da znate sto mi je ona poklonila :)) Kao sto same možete zaključiti dobila sam puno, puno dekorativne kozmetike,vecinu sam ja sama izabrala :))) Nema sretnije osobe od mene :))) pošto se na slici slabo vidi o kojim je proizvodima riječ pa ću staviti popis!!!


1. BALEA- osvježavajuće maramice za odstranjivanje sminke (muz)
2. BOURJOIS- puder,flowre perfection N54 beige (Anita)
3. ESSENCE- I <3 extreme volume maskara (muz)
4. DEBORAH- ruz, rossentto atomic red,mat 11 (Anita)
5. LOREAL- ruz, color riche serum s502 (muz)
6. ESSENCE- ruz, sparkling romace 02 (kuma)
7. MANHATTAN- high shine lipgloss 56n (Anita)
8. ESSENCE- sjajilo stay whit me 05 Ilove cotton candy (kuma)
9. ESSENCE- lipliner 07 cute pink (muz)
10. ESSENCE- eyeliner pen, extra longlasting black (muz)
11. AVON- mega impact gel eyeliner, black flash (muz)
12. ESSENCE- stay all day 16h concealer (muz)
13. ESSENCE- multi colour blush (kuma)
14. ALVERDE- mineral highlighter, golden lights (muz)
15. ALVERDE- mineral eyeshadow 02 granite grey (Anita)
16. ALVERDE- mineral eyeshadow 03 dark mocca (Anita)
17. ESSENCE- Eyebrow stylist set (Anita)
18. SHE- Eyeshadow quattro (Anita)
19. AVON- ruz Color trend  (muz)

Imala sam srece vecina proizvoda koje sam kupila sa bonovima za DM su bili na akciji :))

Nisam zaboravila svoju sekicu koja mi je poklonila predivnu vestu, H&M sivkaste boje koju sam žarko željela. Nažalost nemam sliku, ali vjerujte mi na riječ stvarno je divna...Da vam je malo opišem... vunena je, do iznad koljena je, ima kapuljaču, kao što sam rekla sivkatse je boje, naravno uz nju je došao pojas (valjda se to tako kaze :P ) iste boje kao vesta i ima super gumbić koji je stvarno super oblika.Vesta je definitivno namjenjena za nadolazeće dane ranog proljeća :)) Jedva čekam da ju počnem nositi...<3 Moram se zahvaliti svima na divnim poklonima,volim vas sve!!!

Ne, nisam zaboravila Dan zaljubljenih,djevojke moje, nije da se hvalim, ali imam stvarno muža za poželjeti :)) poklon koji sam dobila od njega za Valenitnovo me jednostavno oborio s nogu :)) Da neduljim evo slikica :))))



Znaaaaam predivna je :)) Zašto mi je ova deka tako posebna? 2011 godine u 7mj ja i moj muž smo bili u Francuskoj u Lyonu i Parisu :)) 24.07 oko 12 sati moj tadašnji dečko i ja bili smo na EIFFELOVOM TORNJU!!! Dok sam ja sva puna znatiželje gledala u mali ekran kako je nastao toranj, moj dečko je bio na koljenima pokraj mene, a da ja to nisam ni skužila. Kad sam se okrenula da ga pozovem da i on pogleda povijest nastajanja tornja, shvatila sam da netko kleči ispred mene,da moj predivni dečko počeo je pričati nešto dok sam ja nevjerojatnom brzinom završila u šoku sa neopisivim drhtanjem nogu.... Ne, nisam ga ništa čula, razumjela, samo sam neprestano govorila "ajme nemogu vjerovat" :)) Ne nisam plakala, jer šok me je dokrajčio, samo sam morala sjesti jer sam se strašno izgubila... Naravno da sam rekla DA!!! Evo sad znate zašto mi je ova dekica toliko posebna :)))

Mislim da sam sada stvarno napisala post koji je vjerojatno najduži od svih mojih sadašnjih i budućih postova hihihihihih.... Neću vas više gnjaviti, toliko od mene do idućeg maštovitog posta :)) xoxoxo

Slobodno komentirajte i pitajte što vas zanima... LOVE YOU DOLLS!!!


Broj komentara: 10:

  1. a jel volis one koji ti nisu mogli poslati poklon jer su jako daleko ali su mislili na tebe?? :PP <3

    OdgovoriIzbriši
  2. ne nimalo :PPPP heheheheh,pa naravno da ih volim,sve volim i one koji su mi pozeljeli sve najljepse... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan rođendan, imendan i sve ostalo :*
    I ja sam si kupila nekidan ovu Essence olovku Cute pink :D prekokrasna je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vannah hvala ti od <3 :)) i meni je odlicna,imam 06satin mauve te 01soft rose... ali zasad mi je favorit cute pink ;)

      Izbriši
  4. Stvarno super pokloni! <3 Novčanik je krasan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Novcanik je stvarno super,kad god negdje idem nabrzaka a neda mi se nositi cijela torba, ponesem novcanik a u njega mi stane mobitel,zvake,slim cigarete i upaljac...moj sport billy novcanik hihihi :))

      Izbriši
  5. ....sve najbolje i od mene....kozmetika je odlicna...dobro si izabrala(nisam ni sumnjala da neces:))...ja sam mislila da imam savrsenog decka...i imam!samo sto nije tako romantican kao tvoj sadasnji muz...ljubomorna sam!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx NaNa od <3 :)) Stvarno sam pokusala da si uzmem nesto sto bi mi bio od koristi a ne da stoji u ladici :)) hihihihi.... Moj muz i ja, jos dok smo hodali smo skupa zivjeli, zato je njemu bilo puno lakse napraviti nesto romanticno,jer tesko je imat romanticne trenutke kad zivite odvojeno... Nadam se da me razumijes!! Vjerujem da bi i tvoj decko isto tako napravio da je imao priliku ;)) x0x0x0

      Izbriši
  6. sretan rođendan i sve najbolje
    nikad nije kasno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno da nije kasno,za lijepe rijeci nikad nije kasno :))) hvala ti od <3 xoxoxo

      Izbriši