utorak, 11. prosinca 2012.

Loreal Volume Million Lashes Excess!!


Zaista imam vec podosta maskara u svom kofercicu ali nikad ne mogu odoliti obecavajucim reklamama, pa sam si morala kupiti jos jednu maskaru, a rijec je kao sto se vidi i na naslovu o Loreal Volume Million Lashes Excess!! Nakon sto sam kupila Manhattan SuperSize i razocarala se, reklama za Loreal je dosla kao narucena!! 

Tekstura maskare je polu gusta, nikako suha, sto je odlicno za nanosenje na trepavice. Nisam ljubitelj maskara koje su rijetke i vlazne teksture s tim odmah znam da cu maskaru morat nanositi 3 puta da bi nesto ostalo na trepavicama. Ova maskara se ne trusi i zaista stoji na mjestu cijeli dan!


Cetkica je gumena, poprilicno izduzena i valovita. Tjekom koristenja maskare, cetkica obuhvati skoro sve trepavice odjednom. Na pocetku je cetkica izbijenog oblika sa duzim dlakama, dok je na vrhu sa kratkim dlakama. U sredini je takoder izbijenog oblika i upravo taj dio cetkice vam daj volumen trepavicama. Nanosenje ove maskare uvijek mi se desi da iscrtam liniju oka ispod ruba gornjih trepavica. Iskreno, meni to osobno ne smeta posto mi s tom linijom trepavice izgledaju jos gusce. Maskara nudi volumen, duzinu i lijepo razdvajanje trepavica. Ako zelite dnevni izgled nanesite ju u jednom sloju a ako zelite dramatičniji izgled trepavica savjetujem da nanesete maskaru u dva sloja. Slike vam to mogu i potvrditi!

Trepavice prije nanosenja maskare.





Trepavice s jednim slojem maskare..


 Dva sloja maskare..



Cijena maskare je 11 eura, ne bih znala reci koliko kosta u Hrvatskoj. Vecinom Loreal maskare se krecu oko 100-130kn,(koliko sam upucena, mozda grijesim) ovdje je nesto jeftinija ali vrlo moguce da je i Hr ista cijena.
Sve u svemu, ja sam zadovoljna ovom maskarom i toplo ju preporucujem.

Dali bi kupile ovu maskaru, dali je ostvarila vasa ocekivanja?
cmokic xoxoxo



Broj komentara: 14:

  1. wow gledajući fotke odlična je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila bih ju zašto se ... trepavice izgledaju diivno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako kupis definitivno javi dojmove... Hvala ti ;))

      Izbriši
  3. wow, super istakne trepavice. Imala sam zlatno pakiranje i ona mi je bila super za volumen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala zlatnu, voljela bi... Nikad se ne zna :))

      Izbriši
  4. Ma zezaaaaš meee ? Ovo moram probati, izgleda mi baš super ! Trepavice su woooow !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaci svida ti se, drago mi je ;)) Hvala ti mila :*

      Izbriši
  5. stvarno su ti fantastične trepke s njom! :bilježisimaskaru:

    OdgovoriIzbriši
  6. Wow, izgleda odlično! Hjoj, sad ju želiim... :P
    Super post! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ako ju kupis moze post da vidim tvoje misljenje :))
    Hvala ti draga :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Hey draga moja... stvarno ti puno fala na onom komentaru!
    Stvarno me pere neka bedara zadnjih dana, i neznam kaj bi sa sobom, i moram priznati da me tvoje rječi i jesu raspoložile. Mogu mislit koliko ti je teško biti tamo sama bez obitelji i prijatelja... ali bar nisi sama, imaš kraj sebe nekog ko ti ustvari treba najviše, i prekrasno mi je čut kako se lijepo slažete. Baš sam s dečkom pričala o vama neki dan, kak vam svaka čast kaj ste mogli otić, i vjerujem da je teško, ali bar ste zajedno u tome :))

    I ja tebi šaljem ogromnu pusu.... i od Lileka :))

    <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Nema na cemu mila moja :* Neopisivo mi je drago miska da sam te uspjela oraspolozit!!! <3
    I mene je danas uhvatio neki plac i grc u vratu ali necu si dozvoliti da sam nesretna, nisu neke stvari vrijedne mojih suza. Svaki puta kad mi je tesko sjetim se da imam svog muzica i da mi je on moje naj vece blago i sreca koje imam. Nista me vise drugo ne treba i odmah se bolje osijecam. Svaki puta zahvalim Bogu sto mi je poslao ovako divno bice koje me voli cijeni i zrtvuje se za mene. Istina tesko je ali ne toliko ko kad bi bila sama ovdje, nas dvoje smo stvarno stvoreni jedno za drugo... nadam se da ce biti tako sve do smrti :)) <3
    pozzz decka i bubi mi moju majenu pisuljicu :))

    OdgovoriIzbriši