srijeda, 14. studenoga 2012.

Sedona Lace kistovi!



Vec duze vrijeme zelim napisati post o kistovima koji su me oborili s nogu! Jos prije 3 godine ako ne i vise, prve kvalitetnije kistove koje sam narucila bili su od Sigme, set od 12 kistova. Bila sam odusevljena njihovom kvalitetom. Medutim, htjela sam isprobati neke nove kistove drugih proizvodaca. Posto zudim za Mac kistovima, ipak si nisam mogla priustiti njihove pa sam malo istrazivala i naisla na Sedona Lace! Cinilo mi se da je kvaliteta u rangu sa Sigminim. Posto mi je trebao jedan set dobrih kistova za lice, odlucila sam naruciti Midnight Lace Synthetic Brush Set, koji se sastoji od 4 sinteticka kista!
Nakon dva tjedna kistovi su stigli na moju kucnu adresu. Ne mogu vam opisati koliko sam se ugodno iznenadila  nevjerojatnom mekocom dlacica, jednostavno sam se zaljubila na prvi pogled, a i na dodir ;D.
Mekane, čvrste dlake od sintetike omogućuju manje prolijevanja i manje izgubljenog proizvoda. Vlakna će apsorbirati dovoljnu količinu šminke na površini kista kako bi se postigao airbrushed finish. Pri nanosenju Make up-a kratke rucke kista nude vecu kontrolu i preciznost.


 Kao sto se i vidi na slici, dlake su u kombinaciji roza sa tamno smedom bojom, (iako na njihovoj stranici pise da je tamno ljubicasta, meni ne izgleda tako) te s tom kombinacijom dobivate dojam da su kistovi cisti nakon koristenja za razliku od jednobojnih kistova! Kao sto sam vec spomenula, rucke su kratke, duzina im je cca. 13 cm zajedno sa srebrnim djelom. 

Usporedba sa Sigma ss150

Kistovi imaju svoje brojeve, ugravirani su kao i samo ime proizvodaca. Ovaj set uključuje
Zaobljena (Round Top Powder Brush 480), Ravna (Flat Top Powder Brush 928), Kosa (Angle Top Powder Brush 602) i Kabuki Brush.

Evo i pojedinacnih slika!

Ravna (Flat Top Powder Brush 928)


Zabljena (Round Top Powder Brush 480)


Kosa (Angle Top Powder Brush 602)


Kabuki cetkica za puder

Svi kistovi se mogu koristiti u razne svrhe, ja uglavnom koristim ovako: 928 koristim za tekucu podlogu, 480 s korektorom za neke vece nepravilnosti na licu ili nekad i za konturiranje lica. 602 za rumenilo, highlighter. Kabuki uglavnom koristim za puder u kamenu ili za fixator u prahu!
Naravno ne morate i vi koristiti isto kao i ja, kao sto sam rekla kistovi se mogu koristit u razne svrhe i sami o tome odlucujete koji kist cete koristiti za sto!




 Set od cetiri kista kosta 49.59$, postarina me izasla nekih 15$ koliko se sjecam!
A ovaj divan set mozete naruciti ovdje Sedona Lace !
Definitivno ne ostajem samo na ovom setu, u planu mi je da si priustim jedan set za sjenila!
Od srca preporucujem, vjerujem da necete pozaliti i da cete se zaljubiti isto kao i ja, na prvi pogled!!

Dali ste vec upoznate s ovim brendom? Imate li vi neki Sedona Lace kist? Planirate li vi kupiti ovaj ili neki drugi set?

Love Maja

Broj komentara: 9:

  1. Nisam upoznata sa brendom ali moram priznati da mi se ovako na prvu jako sviđa!

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije bilo davno kad sam se prvi puta srela s ovim brendom. U 5mj mislim da sam ih narucila a prije toga mozda mjesec dana sam ih pikirala :) Kistovi su ODLICNI, ne bi ih hvalila da mi nisu dobri! :) Tako ako se odlucis kupiti vjerujem da neces pozaliti :))

      Izbriši
  2. Ne mogu si to priuštiti! Ali definitivno ću skupljati za njih haha :D
    Izgledaju super, i svi ih hvale!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja već duže vrijeme proučavam Sedona Lace, patim na sintetičke kistove, još pogotovo ako su ovaj tip duo fiber-a :D
    američke youtuberice su pomamile za SL i sve ih hvale. Ovaj set mi je ful sličan mojim Sigminim kistovima istog tipa, a vjerujem da su i jednako kvalitetni! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam Sigmin Essential Kit - Make Me Classy i stvarno sam zadovoljna ali ovi su mi ipak meksi i gusci, to me na prvu osvojilo. Odmah sam ih zavolila, za sada nisam nasla lose strane ovih kistica :)

      Izbriši
  4. ni ja nepoznam brend al se čine dobre

    OdgovoriIzbriši