utorak, 12. lipnja 2012.

Paletice s Ebay-a :))

Slatke moje dame, vrijeme je da vam pokazem svoju paletu sjenila :))
Kao sto ste vec vidjele, sama sam napravila svoju vlastitu paleticu no to mi nije bilo dovoljno pa sam si morala naruciti jednu sa EBAY-a. Paleta ima 180 boja. Malo sam njuskala i raspitivala se kod par blogerica koje posjeduju palete sa Ebay-a, sve su dale pozitivne komentare za palete. Nije bilo razloga da ju ne kupim. Sjela sam u svo trosjed, stavila laptop na krilo i krenila u potragu. Bilo je raznih paleta no meni se ipak svidjela ova s najvise boja. Iskreno bila sam malo skepticna, dobijes brdo sjenila za male pare i jos bi trebala sjenila biti dobra i kvalitetna,hm..... Posto je paleta kostala samo 100kn pomislila sam, a ko ga sisa,da pola sjenila mogu iskoristiti opet mi se isplati. Kliknula sam na gumb KUPI. U glavi mi se motalo samo jedno, nemoj se previse nadati, mozda ces se razocarat!!! Paleta je brzo stigla na moju adresu (ustvari svekrvinu), trebalo je nekih 2 tjedna. Kad sam ju dobila taman sam isla kod seke na kavicu, zajedno smo je otvorile. Prvi dojam je bio, wow stvarno su super spakirali, trebalo mi je podosta da ju odmotam. Kad sam napokon otpakirala, moji prsti su poletili prema sjenilima i odmah sam ih "umocila" u sjenila. Aaaaaaaa, odlicno,ajme vidi ovo, strava, kako dobra boja... To su bile moje prve reakcije na sjenila. Kao sto mozete zakljuciti odusevila sam se s paletom!!! Sjenila ima raznih mat, sedefasta, shimmer.....Da bi se sjenilo jos jace istaknulo na kapak, najbolje staviti bazu za sjenila,bjelu olovku. Sjenilo ce se automacki bolje vidjeti a i duze trajati :)
Evo slikice od palete, sve su mi boje predivne no za ove ljetne dane meni je najdraza ova srednja paletica!!
Kliknite na sliku da povecate i vidite lijepo sva sjenila!



Mozda ste vec vidjele moju sliku sa roza make up-om na mojoj FB stranici, ako niste podjelit cu i ovdje


Ne smijem zaboraviti i kombinaciju zeleno,roza,ljubicasto :))


Dali vam se svidaju boje koje sam do sad koristila??
Sto se tice sellera, objavit cu vam link cim ga nadem, pa ako se i vi odlucite kupiti da mozete bez puno trazenja kupiti kod provjerenog :)))
Ne zaboravite GIVEAWAY jos uvijek traje. Podjelite na svom Fejsu, tako cete imati vecu mogucnost da osvojite PAKET IZNENADENJA!!!!
Ljubim vas sve!!! xoxoxoxo
Evo LINK od sellera!!! 

Broj komentara: 27:

  1. Čini mi se super paleta :) Ja imam onu sa 120 sjenila i dosta sam zadovoljna. Prije sam ju koristila svaki dan ali sam si kupila 88 warm paletu koja mi je odlična za neutralne look-ove jer prevladavaju smeđe nijanse. Ako ju nemaš preporučam :)) Look-ovi su odlični! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je stvarno je super :))) Nemam mila tu paletu s 88 boja :(( Budem si i to kupila hihihiih :)
      Hvala ti na komplimentima... mokic, mokic <3<3<3<3

      Izbriši
  2. Savršena je paletica! Ja se još uvijek ne usudim kupovat šminkicu preko e-baya... No... možda se predomislim!
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isto sam imala misljenje o kupovanju sminke preko Ebay-a. Jos uvijek se bojim sto se tice tekucih pudera i ostalih tekucih mazalica. Ovo sam narucila jer je zbilja bilo jeftino i hvaljeno, pa si mislim ma sta me kosta da kupim prvenstveno za sebe :)))
      Ako si budes htjela kupiti paleticu, stavila sam link od sellera, barem je provjereno :)) xoxoxo

      Izbriši
  3. odlična je paleta, prekrasne boje! i fkt se isplati za te pare. :) ovaj drugi look mi je super, baš mi se sviđa kombinacija boja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ...baš mi je drago što si sretna i zadovoljna s paletom..nadam se da će jednom jedna krasiti i moj ormar s kozmetikom...i da...ova roza je savršena.... <3 kiss <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sanjice moja :))) Hoce sigurno!!!
      Hvala ti miska, jubim te <3<3<3

      Izbriši
  5. super su boje, baš su intenzivne i lijepo pigmentirane.. da li koristiš eye primer?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno jesu, bas sam sretna sto imam tu paletu :)))
      Da koristim, Artdecov :))

      Izbriši
  6. Savršene boja.. imam i ja neku sličnu, al vjeruj mi da sam samo par boja koristila, a ostalo stoji... u međuvremenu sam izašla iz faze sjenila, tak da, hehehe... al tebi je ovo super... i vjerujem da ćeš i h iskoristit sve :) pusaaaaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :))) Joooj tako i ja sad imam fazu so se tice sjajila za usne. Ne sjecam se kad sam zadnji puta stavila sjajilo na usne hiiihihih... 100% hocu, opsjednuta sam s ovom paletom:))
      Mokic,mokic <3<3<3<3

      Izbriši
  7. Hi,nice blog and your make up is great.

    What about following each other?:).

    http://www.glossylala.blogspot.co.uk/

    Happy blogging.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tnx :))
      of course,I would be happy to follow you!!

      Izbriši
  8. Amazing outfit!
    Follow each other?

    http://lo-ve-peace.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. A nesto ne mogu da ti send poruku na fb, pa ovako da te pitam..koliko je izasla postarina ? :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Free shipping :**
      Neznam zasto ne mozes poslati por. kod mene je sve ok!!

      Izbriši
  10. wow, skroz si me odusevila, ove dve slikice su me inspirisale više od mnogo videa koje sam gledala na youtubu...Nisam znala da je bela olovka dobra za bazu, hvala na savetu!:) I zelim i ja ovakvu paleticu! da ne kazem paletinu posto je ogromna, predivan spektar boja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga od srca na lijepim rijecima :)) Puno mi znaci, tnx,tnx,tnx :)))
      Drago mi je da sam pomogla!!!
      Aaaaa paleta je stvarno odlicna i zbilja ogromna hihihi
      xoxoxo

      Izbriši
  11. Diiivna je. :3 Zelim jednu ovakvu. ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mozes je imati mila, kad se budes odlucila na kupnju stavila sam link od prodavaca tako da ne moras trazit :))

      Izbriši
  12. Nemojte me krivo gledati zbog ovoga, ja imam kod kuće naručenu isto sa ebay-a takvu paletu od 180 boja, malo je reći nego da je grozna! Prvenstveno jako loše je pigmentirana, drugo kada stavim na kapak nije iste boje kao na paleti, niti približno, treće nakon par sati ona izblijedi... Samo se nekoliko boja pokazalo ok, samo cijelokupni moj dojam jest 100kn bačenih para, koje još ne mogu prežalit. S obzirom da sam se trudila ih koristiti da promijenim svoje mišljenje, dovela sam se u situaciju da ju ne mogu niti prodati nekome drugome jer se primjeti da je korišteno. Sada me je debelo strah išta slično naručivati da ne bi završila kao sa ovom prvom :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hej mila, drago mi je da si se javila. Dali si kupila paletu od istog sellera od kojeg sam ja narucila? Strasno mi je zao sto ti se to desilo, meni je zaista odlicna paleta! Naravno ako ne koristis podlogu kao sto je baza za sjenila, bjelu olovku ili korektor vjerujem da je onda pigmentiranost sjenila losija. Ja svoja sjenila prvenstveno koristim uz bazu i meni su odlicna. Vjerovala mi ili ne, neki dan sam kupila NYX paleticu od 10 nijansi novcane vrijednosti kao paletu od 180 nijansi (sa ebaya), mogu ti reci da sam se uzasno razocarala. Pigmentiranost je losija od ovih sjenila sa ebaya :( sto se tice kozmetike, osobno sam svjesna da cu se vjerojatno 100 puta opeci, razocarati a i ugodno iznenaditi. nadam se da ces vec naci nekakvo rijesenje za soju paletu. pusa :))

      Izbriši
  13. Kod kojeg ste sellera naručivali ovu paletu čini mi se drama.

    OdgovoriIzbriši