utorak, 29. svibnja 2012.

Giveaway

NAPOKON 500!! Dame moje, jedva sam docekala ovo darivanje i napokon je doslo vrijeme! Tako bi rado napisala svoje osjecaje i srecu, kad sam vidjela da je granica predena, no mislim da cete reci da sam vec pomalo dosadna. Na svojoj Facebook stranici sam napisala vec barem pola mojih osjecaja!! Znam da je to nekome mala brojka no meni kao da je 5 000 :)))) Vjerujte mi radujem se svakom lajku!! Da ne duljim. Sto morate napraviti? Dolje u postu je obrazac koji cete morati ispuniti :)) Sva pravila su obavezna!
1. Igrati mogu svi iz Hrvatske, Bosne& Hercegovine, i Srbije.
2. Darivanje traje od 30.05.2012.- 25.06.2012. do 23:59
3. Morate napisati ime i prezime pod kojima ME pratite na Facebooku.
4. Pratite moj blog putem GFC, pratite me na Facebook-u Make-up MAJA i shareajte igru preko FB! Vaša objava MORA biti otvorena tako da vaša prijava može biti provjerena.
5. Morate u komtaru navesti zasto smatras da bas ti zasluzujes pobjedu.
6. Svatko može sudjelovati samo jednom (svaki pokušaj prevare će vas diskvalificirati)!

Sretno svima! a Rafflecopter giveaway

Broj komentara: 60:

  1. Jer bi bio red da nešto osvojim na nekoj nagradnoj :) heheh šalim se ne znam što bi pametno smislila nisam baš kreativna osoba :) osvojila ne osvojila drago mi je što mogu pratiti tvoj rad koji je uistinu prekrasan :)
    p.s. neka bude još puta 10 folovera :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Blog ti je super. I zašto bih baš ja trebala dobiti nagradu.. hmmm, možda zato što mi je komentar prvi :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Iii da, preko fb-a te pratim na svoja dva profila, Dž Ćosović i Dženana Ćosović. GFC: devetka91

    OdgovoriIzbriši
  4. Voljela bih osvojiti ovaj divan poklon jer obožavam sve vezano za make up i šminkanje, a uz to mi podhitno treba obnova nesesera kad je u pitanju kozmetika, jer za 2 tjedna idem na jednu jaaako važnu svadbu pa za tu prigodu želim biti savršeno našminkana...

    OdgovoriIzbriši
  5. Zašto baš ja? Hmmm... pratim te jako dugo i jako mi se sviđa tvoj rad i nisam propustila niti jedan post iako nemam naviku ostavljati komentar na svaki post :D

    Nadam se da sam dobro shvatila i da se ovdje treba komentirati :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zasto bas ja.. :D To je mozda malo sebicno. :] Ne znam, svi smo ovde iz istog razloga, jer volimo kozmetiku, pa eto mozda zato. :D Moje ime na Facebook-u je Ana Vidojevic a e-mail loltriby@gmail.com ! :] :* Hvala za giveaway! ^^

    OdgovoriIzbriši
  7. a zašto baš ja?!?!?! volim šminku i šminkanje...to je nešto što me opušta i čini sretnom...to je nešto preko čega mogu pokazati osjećaje....a najbitnije,igra traje do 25.06(to je znak),a prošle godine je to bio najbitniji i najljepši dan u mom životu i ove godine će taman biti godina dana mog braka pa će mi poklonćić taman biti kao šlag na kraju...obećajem da će ako dođe u moje ruke biti jako dobro iskorišten...iako i bez poklona...ja sam i dalje uz tebe i nadam se šminkanju jednog dana...kissi kissi...xoxo

    facebook: sanja knježević kudrić

    OdgovoriIzbriši
  8. ja mislim da sam ja zasluzila jer sam ti sestra,...ahhah...salim se..:)) a nije da nebi voljela osvojiti nesto bez obzira sto si mi seka..svaka cast seko i volim te najvise na svijetu...<3 ostani tako savrsena kao do sada...<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postvoana kandidatkinjo,
      bez obzira na nase rodbinske veze u slucaju da i osvojite na nagradnoj igri, organizacija Make up MAJA kao takva nije u mogucnosti slati osvojene pakete u Sjedinjene Americke Drzave. Hvala na razumjevanju, nadam se da cete nas i dalje redovito pratiti i sudjelovati u buducim nagradnim igrama.
      Srdacan pozdrav,
      Vas Make up MAJA :PPPPPPP 3:)

      Izbriši
    2. hahahahhahahahah....a joooooooooooooooooooooooj...de nisi fer...:(( ajd dobro kupit cu si sama,et kad moram..:P :)) i naravno da cu te pratit mislim ono..:PP
      thank u anyway..see ya on fb..:P :)

      Izbriši
    3. jes aj daznt.... heheheheheheheheheheh :PPPPP
      love you <3<3<3

      Izbriši
    4. lov ya more...<3

      Izbriši
  9. Zašto bi ja trebala osvojiti ovaj paket? Pa zato što nikada nisam ništa osvojila u nagradnim igrama i zato što bi moja kćerkica bila jako sretna jel bi se mogle zajedno šminkati i isprobavati nove lookove....

    OdgovoriIzbriši
  10. ja mislim da bi trebala dobit ovaj poklon jer obožavam šminsku kao i svi, ali zbilja od svih pokušaja nikad ništa ne dobijem i smatram da je došlo moje vrijeme da se utješim malo :)

    andrea strunjak

    OdgovoriIzbriši
  11. Zato jer volim dok me poštar iznenadi s nekakvim poklončićem :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Hm, zašto bih ja trebala osvojiti nagradu. Zato što volim šminku kao i sve cure/žene ovdje, zato što te pratim od početka, zato što sam pročitala svaki tvoj post i zato što će random.ord odabrati nadam se :D

    andrea.djk@gmail.com
    FB - Andrea Babić

    OdgovoriIzbriši
  13. ja bih trebalo da osvojim ovu nagradu jer volim sminku, a nemam je dovoljno :)
    fb: Moje Makaze
    http://www.facebook.com/mojemakaze/posts/230699580375350
    mojemakaze@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  14. htjela bih osvojiti ovoj pokloncic jer me uvijek fulaju sve nagradne igre..:( i mislim da je red dosao da i ja dobijem nesto, a ako i dobijem budem podijelila sa svojom sekom nagradu tako da ce to ispasti kao da si darovala dva poklona. ipak je seki godisnjica taj dan kad se dijeli poklon, a poklon bi taman negdje dosao oko mog rodendana (3.7.) i nitko ne bi bio sretniji od mene na poklonu iznenadenja za rodendan.. :)

    FB - Vesna Knježević

    OdgovoriIzbriši
  15. zašto baš ja? paa,jako volim iznenađenja i baš me zanima kakav si slatki poklončić pripremila :)

    FB: Dunja Blazevic

    OdgovoriIzbriši
  16. Mozda zato sto vec treci put pokusavam napisati komentar :P Smotana sam za ovaj blog :) Pa mozda zato sto sam svoj zivot od malih nogu posvetila make up-u,odnosno lepoti zene uopsteno... Ili zato sto prvi put se usudim igrati neku nagradnu igru,jer mislim da nemam srece za takve stvari,ili ipak sto bih svoju prvu nagradu posvetila svome malom Andjelu,svojoj cerkici Anastasi,koja ce nadam se mojim stopama :))) A i obozavam poklone iznenadjenja,i biti u neizvesnosti,sem toga mozda ima u njemu i nekih stvarcica,koje nazalost ovde nemam gde kupiti :PPP :)
    FB-Pali Andjeo
    jasenkalu@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  17. ma vjerujem da će uskoro biti i poduplana ta brojka od 500, sretno s daljnim bloganjem :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Hana Matijašević sam na facebooku! =) podijelila sam tvoju objavu, sad se spremam na glavnu nagradu,hehehe.Nadam se da ću je osvojiti jer zbilja nemam sreće u igrama na sreću,hehe.Mislim da je vrijeme da se nešto promjeni, budi srce i omogući mi to =D.Sigurna sam da je u paketu nešto dobro,ali čim se radi o sminki,mora biti dobro!
    Sretno ti u daljnjem pisanju bloga,samo neka malo češće budu objave tu,hehe! =))

    OdgovoriIzbriši
  19. Mislim da bih ja trebala osvojiti ovaj paket iznenađenja jer duugo nisam ništa osvojila, a slutim da je riječ o make-up-u kojeg baš volim, bilo kupovat, bilo dobivati na poklon. Ako i nije make-up u pitanju, nema veze, nisam ja izbirljiva kad je riječ o nagradama ili poklonima.. heheh :))

    OdgovoriIzbriši
  20. zato sto mi je ovo super blog
    i ima dobrih korisnih savjeta koje volim procitati ...
    bobica1010@gmail.com
    face-Boba Modec

    OdgovoriIzbriši
  21. Zašto baš ja? Hmm, zato što obožavam iznenađenja, a pogotovo beauty iznenađenja! :) kkemesic@yahoo.com
    FB: Kristina Kemešić

    OdgovoriIzbriši
  22. Zašto baš ja?Hmmm...volim iznenađenja pogotovo ako je riječ o kozmetici ili šminki :-) Sve smo mi podjednako zaslužile nagradu, ni ne sumljam da će ih biti još. Pa neka sretnija ruka pobijedi.

    FB: Silvija Putanec

    OdgovoriIzbriši
  23. Jer obožavam kozmetiku,nje nikada dosta:)A poznavajući tvoj ukus znam da će poklon biti savršen!
    blazenka85@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Irma Smailagic na fb, lajkovala sam tvoju stranicu, pratim te ne blogu, objavila na fb i na twitteru tvoj GIVAWAY .Zasto bas ja..hmm pa ima vec dvije godine kako sam usla u svijet make up-a i stalno ucestvujem u nekim nagradnim igrama..al nikako nista da osvojim. Nisam te sreca, naravno Vi to mozete promjeniti, nadam se lijepim poklonima. Pzdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  25. FB- Kulaš Branka
    Zašto baš ja... pa da osvojim kvalitetnu kozmetiku i da se lijepo našminkam pa da budem lijepa i privlačna i poslije 50 godina.

    OdgovoriIzbriši
  26. Obožavam kozmetiku i uvijek volim biti u toku sa svim novitetima na tom području,nadam se da je to dovoljno?!

    OdgovoriIzbriši
  27. Jer obožavam iznenađenja, a imam neki osjećaj da je ovo perfektno! Uz to, ti ne bi morala platiti poštarinu i još bi dobila kavicu gratis na Korzu :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Obozavam sminkicu i moja mi je totalno gotova. Nisam nikad dobila takvo nesto na poklon a priznajem obozavam iznenadenja. Nemam face al eto svejedno se javljam u nadi :-)

    kaktusvila@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  29. GFC: gaby
    FB: Gab Juk
    Shared: http://www.facebook.com/gab.juk/posts/310608372358707
    Email: gabjuk@hotmail.com

    Svakodnevno pratim blogove, mada svoj još uvijek nemam, ali je u planu. Do tad, sudjelujem u giveaway-ima :-)
    Voljela bih osvojiti nagradu!Inspiracija plus za pokretanje bloga, napokon.

    OdgovoriIzbriši
  30. Trebala bi dobiti baš ja nagradu zato što obožavam iznenađenja. No, uvjerena sam da je u pitanju nekakva kozmetika i ja osobno za to ludim. Kozmetike nikad dosta!
    Radujem se svakom postu i držim fige da budem sretna dobitnica.
    Kako god bilo, hvala na mogućnosti sudjelovanja. Super je kad se netko potrudi i svojim radom veseli druge a uz to im je zahvalan što ga slijede i prate.

    GFC: Sara J
    FB: Sara Jurišević
    email: blue.kitty1705@yahoo.it

    OdgovoriIzbriši
  31. Vidim dosta je nas koji ˝NISMO NIKADA NIŠTA DOBILI˝ pa tako da na tu shemu neću igrati. Neću ni igrati na shemu kako čitam tvoj blog, fejs, pratim tvoje radove sto godina jer to ne bi bila istina. Istina je da sam zahvaljujući jednoj od tvojih poznanica / prijateljica naletila na tvoj facebook profil, prvo sam samo pogledala naslovnicu, a neki dan prije nego što si objavila da ćeš napraviti jedan giveaway sasvim sam slučajno nabasala na tvoje fotografije i UGODNO SE IZNENADILA ( ovo je vjerujem ustaljen komentar ) . Zašto? Evo i odgovor, šminkala sam se zaista mnogo puta kod profesionalaca, u zadnje vrijeme i ne baš jer zbog nedostatka vremena, ali najviše zbog nedostatka novca ne mogu to nastaviti. U šminkanje sam se zaljubila, stid me i reći od koje godine se šminkam, a u posljednje vrijeme namjeravam upisati tečaj ( koji je preskup ) kada dođem do nekih para. U tvoje šminkanje sam ugodno iznenađena jer ne šminkaš cure po kalupu,na istu foru. Iz grada iz kojeg ja dolazim posotoji dosta cura koje šminkaju, ali to je sve toliko dosadno i na istu foru da meni dođe da im sve prepravim na licu kad ih vidim ( meniii ) :D . Uglavnom, željela sam te samo pohvalit, nastavi tako i dalje jer imaš talenta, a ja se nadam da će me put kad-ikada dovesti do tebe.

    OdgovoriIzbriši
  32. zato sto sam upravo ovim giveawayem saznala za tvoj blog i odusevila se :D :P pa da mi bude kao poklon dobrodoslice ;)
    a i obozavam sminku i bilo bi lijepo da me postar iznenadi paketicem

    Tatjana Djuric
    taca-teslic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  33. Šminkanje smatram umjetnošću i znam da bi mi jako dobro došao neki novi umjetnički poklon za nastavak eksperimentiranja. Redovito čitam novosti u vezi make up-a i zaista sam ljubitelj i "frik" za šminaknjem. Drago mi je da nisam jedina koja je zaljubljena u ovaj hobi i zaista bi željela osvojiti poklončić - kakav god da je. Studentica sam i malo malo pa sam u stisci s parama, a kozmetike NIKAD DOSTA :)
    Nadam se da će mi se želja ostvariti :)
    Lijep pozdrav od Tatjane

    OdgovoriIzbriši
  34. Volela bih da osvojim ovaj poklon jer obozavam sve sto je vezano za make up. Poklon je divan.

    OdgovoriIzbriši
  35. Facebook: Natasa Brigate
    email: naya145@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  36. mislim da bih ja trebala osvojit poklončić jer....
    redovito pratim tvoje radove i tako korigiram svoje propuste u šminkanju.:) tvoji savjeti pomažu meni,ali ih isto tako mogu proslijediti drugima.uvijek se nađe nešto zanimljivo na tvom fb profilu i na blogu..samo tako nastavi;))
    FB Nikolina Frćkica Gubić ;)

    OdgovoriIzbriši
  37. Hehe draga, odličan ideja, i vidim pomno smišljena :)
    Ja te pratim ali nebum sudjelovala, još sam u fazi prokužavanj fejsa, heheheh...
    Ali nadam se uskoro da ćemo se čuti jer ja tebe s nečim želim darovati :)


    Uglavnom, sretno s giveawayem , a mi se čujemo zbog detalja, i tvoje adrese i tako :)


    Ljubim te puno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam mila da me pratis, hvala ti od <3 zbog toga!!!!
      Zasto neces, nikad ne znas, mozda osvojis :))
      Aaaaaaajme miška HVALA TI,HVALA,HVALA Zelis mi poslati Lily? MOZEEEE, stvarno mi se uvukla u srce kao i ti :))
      Najveci dar bi mi bio da se vas dvije zaputite kod mene u SL.Brod taman onaj vikend (14 do 17.06) kad sam sama kod kuce, dok je muzic na poslovnom putu. Da onda nas 4 uzivamo :))
      Pussssaaaaa ogromna tebi i Lily!! <3<3<3<3

      Izbriši
    2. Hehehe :)
      Ajme kak bi to cool bilo :) Bez muških, samo babe da uživaju... :)
      Ajde stignemo i to <3


      velika pusaaaaaaa <3

      Izbriši
  38. nemam neki poseban razlog zašto bi baš ja trebala osvojiti paketić iznenađenja,osim možda da kao i svaka žena volim poklone i zato što koliko god šminke i kozmetike imala uvijek mi je malo :-) nisam nešto kreativna večeras :-P
    uglavnom nastavi s odličnim radom,a mi ćemo te s užitkom dalje čitati i zavidjeti ti na tvome umijeću šminkanja očiju

    facebook i GFC : Ines Obradović
    ines.obradovic(at)gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  39. Fora giveaway, pogotovo zato jer neznas sto te ceka, iznenadenje, super, obozavam iznenadenja :D

    OdgovoriIzbriši
  40. Iskreno neznam zasto, mozda zato jer nisam nikada nesto osvojila :D super blog inace...volim poklone i iznenadenja!

    FB: Jurica Lutkić
    GFC: Tea Salopek
    mail: tea.salopek@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  41. Zato što se obožavam mazuckat,a ako su neke vesele boje u igri,mmmmm :))
    vlatka1991@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  42. volim šminku i uređivanje u bilo kojem smislu, a volim i iznenađenja :)

    OdgovoriIzbriši
  43. Eh, da... FB: Pam Letsim , email: jhina00@gmail.com :)

    OdgovoriIzbriši
  44. Joooj,jer već godinu dana tražim paletu sjenila :D
    Pratim: chycka_kc@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  45. Hm, zašto baš ja? Između ostalog, zato što mi se sviđa što je u pitanju "paket iznenađenja", a i bilo bi lijepo da jednom osvojim nešto (u 1000 givaveja u kojim sam učestvovala :D ).
    FB ime: Marija Basta
    GFC: Bela Lugosi
    e-mail: marijabasta@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  46. Zašto baš ja?!??
    hmm, pa smatram da si izuzetna make-up artistica, i radiš kvalitettno, što se pokazalo :)) a sad ono subjektivno, smatram da je uvijek dobro dobit neke šminke, a da ne moraš dati lovu za nju ;D

    nO, kako god, dobila giveaway ili ne, ostajem uz tebe.. :)*

    post je sharean, pratim te prek Fb-a, Ruža Stanić, aa e.mail-ruza0309@gmail.com

    :*

    OdgovoriIzbriši
  47. zašto baš ja? a zašto ne?:D kad igram milijun igri dnevno, red je da napokon nešto i osvojim!
    čestitke dobitnici unaprijed :D

    OdgovoriIzbriši
  48. Smatram da si dovoljno kompetentna i da ti je blog odličan, ( pratim te ), a isto tako će i poklon biti na razini. čestitke, na okruglom broju, samo tako dalje. Mislim da zaslužujem poklon, jer i u 40-tima sam u potrazi za pravom kozmetikom.
    romina janečić
    mirjana.janecic@vt.t-com.hr

    OdgovoriIzbriši
  49. zato što ja to zaslužujem XD

    Kunac Marija

    OdgovoriIzbriši