subota, 3. ožujka 2012.

Swatchevi ruzeva :)

Znam da me nije bilo dugo!! Ne bi si smjela to dozvoliti,no jednostavno sam bila ljena a i nekad sam cak imala posla i malo vremena :P Posto sam si kupila par novih ruzeva odlucila sam staviti slike istih i swatcheve takoder :) Podijelit cu sa vama jos neke meni drage ruzeve...Nije mi se dalo swatchat sve moje ruzeve, odlucila sam kao sto sam rekla samo za neke koje volim,koristim bla,bla :P
Mogla bi prvo ove koji su zadnji stigli u moju kolekciju ruzeva,rijec je o Bipinim iQ colourful Lipstick!
U Bipi je bila akcija 2+1 gratis :)) cijena jednog ruza je bila 39.90kn, ako se mene pita to nije velika cifra ako je ruz dobar jos uz to dobijes jedan gratis nemoze biti bolje!! Vidjet cete na slici jedan ruz koji nije iQ colourful Lipstick,rijec je o GOSH Velvet Touch Lipstick. Iskreno nisam cula za tu marku kozmetike. Taj ruz sam dobila na poklon od svog muza, sam ga je birao i kupio (napreduje:P) bio je na poslovnom putu u Austriji,posto je imao vremena malo je setao i naravno sjetio se svoje zenice.Htio mi je kupiti nesto a da ja to neznam. Kada je usao u Bipu izgubio se, pa mi je ipak poslao poruku da me pita sto bi htjela da mi kupi! Naravno prvo kad sam procitala poruku na mobitelu bila sam jako sretna,za cudo nije mi dugo trebalo da odlucim sto da mi kupi(inace je: joj trebala bi ovo,trebala bi ovo pa to traje i traje malo duze :P).Rekla sam mu da bi htjela jedan ljubicasti ruz ali da je ludo vristeca nijansa. Kad kazes muskarcu kupi mi bilo sto ili mu kazes sto tocno zelis ipak to ne bude na kraju bas to sto si htjela. Razumijem ipak dekorativna kozmetika nije za muskarce,stoga sam dobila ljubicasti ruz no nije bio ludo vristeci!! Vidjet cete ga na slici.Svida mi se nema veze sto nije vristeci,odlicno stoji na usnama,nemoram ga stavljati svaki 10 min na usne i to mi je super. Nemam bas naviku stalno nanositi ruz tijekom dana kad sam u gradu,drustvu ili tome slicno. Jednostavno nisam taj tip iako bi voljela da imam tu naviku cesce nanosenja ruza. Ja sve ukupno ako sam 5 sati negdje, ruz cu staviti prije nego krenem na odredeno mjesto i mozda jos jednom u tih 5 sati,lose,lose...al sto cu takva sam :P Vidjet cete ruzeve od Loreal,Deborah,Manhattan,Essence.
Da predemo mi na slikice,uzivajte :)
 Na swatchevima mozete vidjeti o kojim ruzevima i nijansama ruzeva je rijec!

















 Kao sto ste vidjele ruzevi su stvarno divni a nijanse su razne,mozda ste primjetile da se na svakom swatchu pojavljuje pink nijanse ruzeva...da luda sam za pink ruzevima i svaki mi je divan i najdrazi :)
Ako vam je neki od ovih ruzeva posebno zapeo za oko i zanima vas vise o njemu slobodno mi pisite pa cu sa zadovoljstvom napisati post o trazenom ruzu!!
Love you dolls xoxoxo



                   



                        




4 komentara:

  1. Lijepa kolekcija ruževa! Nikad nisam probala te iQ ruževe i sve više i više ih želim! Pogotov u Lotus nijansi!
    Svrati, nadam se da se čitamo!

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni je prvi puta da sam ih kupila a i probala. Sva tri su mi super,kupi si Lotus neces pozaliti :)) naravno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem budem!
      Aaaaa šteta što je darivanje prošlo :( Budem ja opet imala darivanje sad ( čitaj ovaj tjedan) pa uskoči! A za Sigmu imaš zamjenu (ako ti je skupa ) recimo od Abbamarta flat top kabuki ili od elf-a isto flat top!
      :***

      Izbriši
    2. uuu moze,ovisna sam o make upu pa sve sto dobijem vrijedno mi je kao blago :))) bas sam citala recenzije drugih cura o toj e.l.f cetkici i svi ju hvale.stvarno cu si morat uzeti :)) Pokusala sam kom na tvoj post favoriti veljace i nikako neda da otvorim onaj prozorcic di mogu ostavit kom.... :(( :***

      Izbriši