ponedjeljak, 12. ožujka 2012.

Recenzije L.A.Girl proizvoda!

Heloooo my dolls!!!

 Kako inace nemam srece u bilo kojem smislu dobivanja na nagradnim igrama, a mozda je ustvari razlog sto se ne prijavljujem dovoljno na nagradne igre. Na facebook stranici od L.A.Girl odvijalo se darivanje.
Kako bi osvojila jedan od pet bogatih poklon paketa moj zadatak je osmisliti i kreirati valentinovski makeup look, te ga zalijepiti na njihov zid. Na komad papira trebala sam ispisati L.A. Girl, bilo je bitno kako bi znali da sam look kreirala posebno za to darivanje.
Iskreno poklon paket me odusevio i stvarno sam bila zagrijana da pokazem svoj talent i da zbog toga osvojim nagradu. Kreirala sam cak 4 look-a. Iskreno da vam kazem bila sam prvi puta u zivotu sigurna da cu osvojiti. Jedva sam cekala da zavrsi darivanje, da na njihovoj stranici vidim svoje ime kao dobitnica!!
 Bilo je ako se ne varam 12 sati u noci kada sam shvatila da nisam od onih 5 osoba koje su osvojile nagradu. Bila sam uzasno razocarana :( Jako puno cura mi je poslalo poruku kako sam ja trebala osvojiti i kako im je zao sto nisam jedna od dobitnica.
Sretna sam zbog onih 5 cura sto su osvojile nagradu, no nisam sretna sa nacinom odabira djevojaka. Rekle su da ce ziri biti sastavljen sa djevojkama na kraju su neki tko zna kakvi muskarci birali look-ove.
Ali sto me najvise od svega toga razljutilo je sto su dozvolili nekim pojedincima koji nemaju pojma o sminkanju da vrijedaju i daju "savjete".
Napisali su sami da ne dozvoljavaju uvrede, psovke naveli su da se pravila komentiranja moraju postovati ili ce u protivnom zabraniti komentiranje pojedinim osobama.
Nisu to ispostovali. Smatram da je to jednostavno neprofesionalnost.
No dosta o tome jer me vec polako pocela boliti glava. Pitate se pa zasto pisem recenzije i kakve ja onda imam veze s L.A.Girl ako nisam osvojila nagradu. Nakon sto je proslo nekoliko dana od darivanja, dobila sam mail od L.A.G  htjeli bi mi poslati neke proizvode da ih isprobam i napisem recenziju na svom blogu o istim proizvodima. 
Naravno da mi je bilo drago sto cu i ja nesto napokon dobiti ali ujedno sam bila svjesna da mi zele poslati proizvode da bi ih reklamirala. Ja sam osoba koja ispuni svoje obaveze i obecanje stoga i pisem ovaj post. Zato je vrijeme da vam napisem recenzije proizvoda koje su mi stigli na moju adresu. :) fotke sam skinula sa njihove stranice!









Perfecting Liquid Makeup tekuci puder: Nijansa pudera  sto sam dobila je LM956 Beige. Kada sam puder isprobala na ruci izgledalo je jako zut, no kad sam nanjela na lice totalno se stopio s tenom. Tekstura pudera je vodenasta, brzo se susi na licu, ali opet imam osjecaj kao da mi je koza vlazna. Jako slican osjecaj kao kad lice ocistis tonikom, njezno, a opet dok rukom prelazim po licu lagano zapinju prsti. Nosila sam ga 4 sata, nakon toga lice je primilo prirodan lagani sjaj no kad sam prstima presla preko cela imala sam osjecaj da sam skinula pola kile masti, inace nemam nesto extra masno lice. Sto se tice mirisa, sokiralo me. Miris je bio tako snazan i nikako ugodan za nos. Kao sto sam navela, noslila sam ga 4 sata, a "miris" pudera je bio jos uvijek nazocan :(. Moc prekrivanja mu je lagano do srednje. Zakljucak: Mislim da je ovaj puder stvoren za djevojke sa suhom kozom lica, osobe koje ne traze veliku moc prekrivanja i kome ne smeta razni mirisi proizvoda.



Kao sto vidite drage moje u ovom setu se nalazi 5 cetkica. 1. Za rumenilo, 2. za obrve , 3. sira cetkica savrsena za nanosenje sjenila na cijeli kapak, 4. cetkica za nanosenje sjenila na pregib, vanjski kut i gornje i donje linije trepavica, 5. te kist za nanosenje ruza. Ova za obrve je uzasno ostra, gruba i neravno odrezana. Nemojte pomisljati koristiti ju za eyeliner. Ja sam si doslovno izgrebala kapak s tom cetkicom, slobodno mogu reci uzas. Za usne je jako mekana, za precizno i lagano nanosenje ruza, dugacke dlake. No imam osjecaj da dosta ruza ostaje na cetkici. Za rumenilo (tako oni kazu) cetkica nije po mom misljenju za rumenilo, ja bi ju prije koristila za skidanje viska sjenila koje je napadalo na obraze :PP Da zakljucim, od ovih 5 cetkica koristim samo dvije, a to su pod brojem 3 i 4. Definitivno nisu moj izbor.





Kao sto inace radim sa svim proizvodima, pa tako sam i ovu olovku prvo isprobala na ruci. Izgledala mi je odlicno,taman takvu plavu boju olovke sam si trazila,ali nazalost slijedilo je razocaranje. (Blue metallic) Olovka je sigurno za dvije nijanse svijetlija na kapku. :(( Pokusala sam malo jace stisnuti no to je vec vodilo bolu,dobro pa si nisam iskopala oko hihihi :)



Mmmmmm njami, ovo sjajilo tako fino mirise! Cim sam ga stavila na usne pocela sam se oblizivati, jednostavno nisam mogla odoljeti. Nakon nekog vremena i stalnog oblizivanja usana poceo me peci jezik, hm. Mozda netko nece imati takvu nus pojavu no kod mene se nazalost pojavilo. Sjajilo predivno svjetluca. Moja nijansa je Cotton Candy, upravo ovo roza sjajilo koje je na slici. Nije zarko roza, vise bi prosao pod prozirno sjajilo.




Rumenilo je praskaste i mekane teksture, stoga je najbolje koristiti mekanu cetkicu za nanosenje. Moje rumenilo je u nijansi Pink Sillk, roskasta nijansa koja je obogacena sitnim shimmerom, savrseno za nadolazece ljetne dane. Miris isto tako nije moj omiljeni no nemoze se usporediti sa mirisom pudera, skoro za zanemarit. ;P  Cetkicu koju dobijete uz rumenilo je prava stvar za one koji su naucili s takvim cetkicama, meni osobno je bespotrebno. Izdrzi nekoliko sati na licu :) Ovo mi je omiljeni proizvod od L.A.Girl.


TOLIKO OD MENE I OVOG POSTA!!! Dali ste vi probale L.A.Girl proizvode??
Ljubim vas xoxoxoxo

Broj komentara: 7:

  1. Zašto imam osjećaj da bi recenzije bile puno bolje da si pobjedila na takmičenju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahhaha i meni se čini! jer kad čitam ostale blogerice sve su ishvalile tu kozmetiku, a sad...

      Izbriši
  2. Zasto mislis da je recenzija losa?? Ja sam svoje misljenje rekla. I da sam dobila na nagradnoj igri vjeruj mi isto tako bi napisala. Nemogu nesto napisati sto nemislim. Ako imas barem nesto od njihovih proizvoda ili opcenito bilo ciji proizvod vjerujem da bi nasla neke nedostatke. ako imas blog,nije valjda da sto god dobijes pohvalis i nenades niti jednu manu.to mi vec nikako nije uredu :))
    Ako si jedna od dobitnica,vjeruj mi drago mi je da si dobila. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jos nesto.Ja sam isto ovo sve dobila,nista nisam kupila. Da nisam napisala sve ovo na pocetku posta,vjerujem da bi tvoje misljenje bilo drugacije. Zao mi je sto si ocekivala same pohvale. Imas na mojoj FB stranici album recenzije proizvoda u vlastitoj kolekciji, vidjet ces da ima i tamo proizvoda koji meni osobno neodgovaraju no nemora znaciti da isto tako nebi tebi odgovarali. Mila svatko ima svoje misljenje, sad je samo stvar dali ce ga podjeliti s drugima ili ne :))
      Ema ja se nadam da me razumijes?? xoxoxoxo

      Izbriši
    2. Pratim već tvoj rad na fb, još od početka i jako mi se sviđa. Stvarno si nadarena. Ali odvratna mi je bila sva ta fama oko darivanja, i sva ona optuživanja i komentari. Mora se naučiti gubiti, nije sve uvijek pravedno :)
      Po mom mišljenju si trebala bit dobitnica a onda kad sam pročitala komentare zgrozila sam se. Kako god, svako ima loš dan , ti samo nastavi dalje. znaš znanje :)

      Izbriši
  3. Hvala ti :)) I meni je bilo odvratno vjeruj mi,ali ni normalan covjek nemoze ostati hladan na onakve gnjusne komentare nekih pojedinaca. Jednostavno sam i ja morala ostaviti komentar jer smatram da nitko nema pravo da mi soli pamet a pogotovo osobe koje nemaju pojma o make up-u. Drago mi je da me pratis i hvala ti zbog toga :)) Nadam se da ces jos jednom procitati SAMO recenzije proizvoda i da ces primjetiti da nije bilo toliko losih rijeci koliko ti se ucinilo (zanemari pocetak posta :PP)
    xoxoxo

    OdgovoriIzbriši