petak, 9. ožujka 2012.

Cupave obrve :))

Heeeeej lutkice moje!!

Ovo ce biti jedan kratki post jedino ako se nezanesem!! :P Htjela bi podjeliti s vama dvije slike, na kojima sam naravno ja.
 Posto sam odlucila pustati svoje obrve,ustvari necupati ih morala sam podjeliti s vama slikice mojih cupavih obrva,make upa koji je skrivao moj jecmenac na oku. Jecmenac sam dobila zbog propuha kojeg sam napravila u svom stanu jer mi je bila namjera ozraciti i osvijeziti stan. Eto sta se desi domacici koja zeli da joj kuca blista :P.
Danas sam isla sa svojim muzem na dogovorenu kavicu sa nasim kumom i njegovom divnom djevojkom! Posto ih nismo dugo vidjeli (a pogotovo "kumicu") morala je pasti kavica,pivo sa limunom i jedno ugodno i uvijek zanimljivo druzenje. Kad sam se nasminkala, sjetila sam se da bi mogla zabiljeziti sa foticem moj make up koji mi se osobno jako svidio. Zaboravila sam slikati i moj outfit, mislim da sam dobro iskombinirala moje krpice. No dobro da se vratimo na slikice. 





Nisam nesto puno dala truda oko rumenila,ruza...Meni su oci nekako uvijek izazov za neki novi make up. Lice uglavnom uvijek bude na istu foru.
 Zaboravila sam vam reci zasto sam ustvari odlucila ne cupati obrve. Jedna djevojka me pohvalila za moj rad i ljubav prema make up-u, no predlozila mi je da probam napraviti malo blazi oblik obrva posto mi je ovaj koji imam pre grub za moje lice. Slazem se s njom. Imam usko i dugljasto lice i bas zbog toga bi trebala imati ravan oblik obrva, bez ovih lukova. Vidjet cemo,!!
Obrve necu cupati dok nebudem sigurna da je dovoljno zarundavilo :PP Otici cu kod kozmeticarke da mi ocupa jer znam kakva sam uvijek pocupam sto nebi trebala :))
Eto toliko od ovog posta i mene :))
 Slobodno mi pisite dali vam se svida make up i dali moje obrve i vas bodu u oci :PPP
Love you my dolls xoxoxo

Broj komentara: 12:

  1. mislim da nećeš imati puno posla s obrvama, samo malo popuniti ispod najvišeg luka obrve i to je to :) make up odličan! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo da sto prije narastu,da vise nehodam ovaka cupava hihi...hvala ti draga xoxoxo!!

      Izbriši
  2. Make up ti je savršen :) a što se obrva tiće, slažem se...
    ja obožavam guste obrve i čak sam misla napisat jedan dan post o tome :)

    mislim da bi ti malo ''bujnije'' obrve bolje stajale, jedva čekam da vidim, hehehehe

    ljubim te, pusaaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti mila moja! :)
      napisi,napisi volim citati tvoje postove, 100 posto sam sigurna da ce mi se svidjeti i da ce tvoji savjeti svima dobro doci :))
      I ja mislim da bi bile bolje bujnije,prije sam imala takve ali znas kako ono ide, svaki puta pocupam sto sam mislila da je visak ali nakraju nije bio hihihihihi....
      ljubim te xoxoxoxoxoxoxo

      Izbriši
  3. više je manje :)
    predivno si se našminkala, baš mi se sviđa! najviše zato što nije preupadljivi make up, nema puno rumenila, ničeg napadno što se i traži za popodnevnu kavicu.
    jako jako lijepo <3
    i da ne zaboravim obrve mi se sviđaju, ne vidim nigdje čupavost!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :)) Htjela sam bas to postici, vise je manje :)) Obrve su mi prirodno svijetle pa se mozda zbog toga nevidi visak ali uzasne su uzivo hihiihiihi... :))
      pusa velika xoxoxoxo

      Izbriši
  4. I moje su slicne,po ko zna koji put ih pustam,i onda dodjem u fazu da od sebe vidim cudoviste i odem ih pocupam,i opet nista ne napravim... Ali kako god,olovka i kistic sve poprave :DDD

    OdgovoriIzbriši
  5. Trudnice moja slatka,hvala ti na divnim komentarima. Vidis kako su obrve nejednake,klikni na sliku pa ces moci bolje vidjeti kako imam svagdje obrva samo ne tako di treba hihihihi...nisam se bas nesto trudila da sakrijem nepravilnosti obrva :PP joooj da hvala Bogu na olovkama,sjenilima koji sve to mogu lijepo popraviti :)))
    ljubim te xoxoxoxo

    OdgovoriIzbriši
  6. Samo izdrzi,nemoj kao ja popustiti pa nikad ustvari ne dobiti ono sto si htela... Ja inace istrajem u svemu,ali u pustanju obrva,nazalost-NIKAKO... :( Razmisljala sam i ja otvoriti blogg ili neku stranicu sa sminkanjem,ali nesto nikako da se nakanim,a i ne znam ni da li cu imati vremena,niti da li cu ja uopste biti dobra u tome :PPP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj bas sam neki dan poludila i htjela ih pocupati ali ipak me nesto zaustavilo :) :) Otvori mila,bilo bi mi zadovoljstvo citati tvoje postove. Sto se tice vremena,moras ga imati ali kad pogledas vremena se uvijek nade. Za blog nemoras zavrsiti fakultet novinarstva, smatram da blog mogu voditi osobe s voljom za pisanje. Nista te ne kosta da probas.
      xoxoxoxo

      Izbriši
  7. Odavno ti nisam posjetila blog i sad malo čitam starije postove... Moram priznati da si me razveselila spominjući me u tekstu :D I naravno, što se nisi uvrijedila, danas je teško dati konstruktivnu kritiku jer bi se svi samo svađali...
    Uglavnom, sretno ti s nečupanjem, pratim te ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. :) Moram ti reci da mi je dobro dosao tvoj savjet, i hvala ti na tome. Naravno da se nisam uvrijedila. Ipak se vidi kad je netko hater, a kad neko s dobrom namjerom daje savjete!!!
    Obrve super napreduju, sutra ih idem pocupati. Uspijela sam mjesec dana da ne dodem u napas da ih pocupam, bravo ja hihihihihi :))
    Hvala ti od srca sto me pratis :) :)
    xoxoxoxoxo

    OdgovoriIzbriši